Logo-youngadults-site

Lilith

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

Titel:Lilith
Auteur: Christoph Marzi

ISBN: 9789024531028

Bestel bij bol.com
Bestel bij Cosmox.nl
(geen verzendkosten)

 

In Lilith pakt Marzi de zaken bepaald niet half aan: in Londen gebeuren dingen die te verschrikkelijk voor woorden zijn. Vier jaar nadat Emily en haar vriendin Aurora Fitzrovia de geheimzinnige stad onder het Londen van nu ontdekten, wordt de voorspelling van de Lichtheer bewaarheid: alles en iedereen zal op zekere dag opnieuw tot leven komen, zo niet hier dan wel elders. Door de omstandigheden daartoe gedwongen – het voortbestaan van de hele wereld wordt bedreigd – dalen de weeskinderen opnieuw af in de mysterieuze onderaardse wereld die wordt bevolkt door opnieuw tot leven gekomen doden, Egyptische goden, gevallen engelen, gouden vogels en sprekend ongedierte. Ze gaan op zoek naar de as van de vrouw, die gevonden moet worden om hun wereld te kunnen redden – de as van een vrouw die ooit onder de naam Lilith door het leven ging.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.