Logo-youngadults-site

Lycidas

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

Titel: Lycidas
Auteur: Christoph Marzi

ISBN: 9789024529452

Bestel bij bol.com
Bestel bij Cosmox.nl
(geen verzendkosten)

 

Als de kleine Emily Laing in het holst van de nacht kennismaakt met een sprekende rat die ook nog eens van adel blijkt te zijn, beseft ze dat haar leven nooit meer hetzelfde zal zijn. Maar ach, veel slechter kan het niet worden. Emily groeit namelijk onder erbarmelijke omstandigheden op in het weeshuis van eerwaarde Dombey, een eersteklas naarling die het weeshuis in een van de armste wijken van Londen met harde hand leidt. Emily’s grote avontuur begint als een weerwolf een kind uit het weeshuis ontvoert. Met de hulp van haar nieuwe vrienden, een alchemist die Wittgenstein heet en zijn medestrijder voor de goede zaak, de elf Mauritius Melkwit, en haar beste vriendin Aurora gaat ze op zoek naar het kind. Op hun speurtocht leren de meisjes onder de stad Londen een geheime stad kennen, een magische wereld met een wonderlijke bevolking. Daar wordt Emily en Aurora algauw duidelijk dat er meer op het spel staat dan het leven van een ontvoerd weeskind. De heren Vos en Wolf, moordenaars van professie, laten daar geen twijfel over bestaan, en zíj net zomin, mevrouw Sneeuwitroze – alias Lilith, de beeldschone demon die een ontzettende hekel aan kinderen heeft. Hoe het zij, van Emily’s oorspronkelijke plan om op zoek te gaan naar haar verdwenen vader en moeder, komt aanvankelijk niet zo heel veel terecht…

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.