Logo-youngadults-site

Heksen & Elfen

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

Titel: Heksen & Elfen
Auteur: Kim Harrison

ISBN: 9789024530953

Bestel bij bol.com
Bestel bij Cosmox.nl
(geen verzendkosten)

 

Rachel Morgan is nog steeds in het bezit van ‘de focus’, een vijfduizend jaar oud door demonen gewrocht artefact dat ongekende krachten bevat. Dat feit zorgt voor veel ongewenste aandacht uit duistere hoeken en gaten. Bijgestaan door haar huiself Jenks en rechercheur Glenn moet Rachel tot het uiterste gaan om zich demonen, weerwezens en, met name, de kobold Trent Kalamack (en trawanten) én meestervampier Piscary van het lijf te houden. Allemaal willen ze het artefact maar wat graag in handen krijgen.

In de tussentijd doet een ongemeen gruwelijke seriemoordenaar van zich spreken en wordt Rachels alfa-weerwolfmaatje David Hue de belangrijkste verdachte. De ontknoping laat de lezer happend naar lucht achter.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.