Logo-youngadults-site

Heksen & Toverij

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

Titel: Heksen & Toverij
Auteur: Kim Harrison

ISBN: 9789024528172

Bestel bij bol.com
Bestel bij Cosmox.nl
(geen verzendkosten)

 

Heksen & toverij begint met veel vaart als de witte heks Rachel Morgan met succes de jacht op een weerwolf beëindigt. Kort daarop ontdekt ze tot haar stomme verbazing dat haar ex-liefje Nick de jonge Jax, zoon van Rachels huiself Jenks, bij een misdrijf heeft betrokken. Nu zuchten Nick en Jax in de gevangenis van Michigan, naar verluidt voor het stelen van een kostbaar artefact van de weerwolven. Met behulp van een gevaarlijke soort toverij krijgt huiself Jenks menselijke proporties, om hem in staat te stellen samen met Rachel op zoek te gaan naar zijn zoon. De gevangengenomen elf opsporen is geen probleem, maar problemen zijn er opeens wel in overvloed als Rachel in haar goedheid – of is ze nog steeds een beetje verliefd op hem? – besluit ook Nick te bevrijden. Dat wordt haar door de weerwolven niet in dank afgenomen. Van jager is Rachel opeens het wild geworden en, dat weet iedereen, weerwolven geven nooit op. Gelukkig krijgt Rachel hulp van haar huisgenote Ivy, een beeldschone ondode.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.