Logo-youngadults-site

Heksen & Duivelsgebroed

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

Titel: Heksen & Duivelsgebroed
Auteur: Kim Harrison

ISBN: 9789024528165

Bestel bij bol.com
Bestel bij Cosmox.nl
(geen verzendkosten)

 

In de wereld van de heks Rachel Morgan heeft een onbekend virus geleid tot de Ommekeer, de grote verandering die de mensheid heeft verdeeld in gewone mensen en bevolkingsgroepen die bestaan uit weerwolven, ondoden, demonen en verschrikkingen die zelfs nog geen naam hebben. Huiself Jenks wordt er knap chagrijnig van als zijn bazin, de witte heks Rachel, het op een akkoordje gooit met de  demon Algaliarept. In ruil voor de getuigenis tijdens het proces tegen de slechte ondode Piscary – die een regelrechte bedreiging vorm voor Rachel – belooft Rachel onder meer haar aura te delen met de demon. Rachel is er vast van overtuigd dat ze alle touwtjes stevig in handen kan houden. Maar als ze het jonge onschuldige meisje Ceri uit de klauwen van de demon redt, gaat het goed mis. Dan ontdekt Rachel, die tot haar grote verdriet nog steeds single is, dat ze niet helemaal ongevoelig is voor de charmes van de sexy ondode Kisten, vooral nu haar eerste liefde Nick haar op afstand houdt. Als Rachel tenslotte voor Kisten valt, komt ze erachter dat Algaliarept een grotere bedreiging vormt dan ze ooit voor mogelijk had gehouden. Jenks wordt van alle gedoe alleen maar nog chagrijniger…

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.