Logo-youngadults-site

Ontvoerd moet je gelezen hebben!

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Ontvoerd is een heel spannend verhaal dat jou tot de laatste bladzijde in je greep houdt.

Spannend
Anoek is een gewone tiener, maar ze draagt een geheim met zich mee. Wanneer ze eindelijk de moed heeft om het te vertellen, reageren haar ouders niet zoals ze verwacht. Vervolgens zijn er gebeurtenissen die het leven van haar familie en haarzelf op zijn kop zetten. Ik zal niets verklappen, maar het is zeker een aanrader voor wie van spannende boeken houdt.

Meerdere verhaallijnen
Het verhaal wordt vanuit verschillende perspectieven belicht, waardoor je het boek ook een beetje educatief wordt; je krijgt een kijkje in de wereld van de politie; welke handelingen worden er verricht om een ontvoerd persoon (hopelijk) levend terug te vinden. Daarnaast worden moeilijke termen achterin in het boek uitgelegd. Tegelijkertijd kun je zien hoe een familie onderdruk komt te staan door de beslissingen die genomen moeten worden en hoe een ontvoerd persoon zich staande probeert te houden in een benarde situatie.

Schrijfstijl
Het verhaal is zeer vlot geschreven en onvoorspelbaar. In sommige situaties denk je te weten wat er gaat gebeuren, maar dan blijkt het toch net even anders te zijn. Dit is verrassend.

Kortom: Ontvoerd is een spannend vlot geschreven verhaal dat je echt gelezen moet hebben! Als je dit een geweldig boek vindt, dan is het zeker een aanrader om ook Helen Vreeswijk’s andere boeken te lezen, zoals bijvoorbeeld Chatroom, De stalker en Loverboys.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Natasja Storm

Natasja Storm

Natasja heeft een tijdje onder de radar geleefd, maar met het vernieuwde Young Adults is zij weer 'back in business'. Ze heeft veel ideeën om het platform weer op de kaart te zetten en is bezig met het uitbreiden van functionaliteiten voor de website en community! Ze zet momenteel de laatste puntjes op de i van een bovennatuurlijke young adult/new adult en werkt aan een literaire roman. Het idee voor een kinderboekenserie werkt zij tussendoor uit. Naast schrijven zijn snowboarden, marketing en ondernemen haar passies.

Gerelateerde artikelen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

1 gedachte over “Ontvoerd moet je gelezen hebben!

  1. yolo is een leuk woord;-)

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.