Logo-youngadults-site

Filmoptie The Dark Divine

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Zoals ik al aangaf in mijn vorige bericht zijn young adults gewild in filmland. Voor zover ik weet liggen de filmrechten al bij vier young adult-series onder optie: Fallen, Matched, The Mortal Instruments en nu ook The Dark Divine van Bree Despain. Volgens Perez Hilton is het een ‘rip-off’ van Twilight. Hoewel het niet gaat over vampiers, maar over weerwolven. De zestienjarige dochter van een pastoor wordt verliefd op een jongen, en niet zomaar een jongen… nee, hij is een vampier weerwolf.

X-Men producent Ralph Winter en Terry Botwick van 1019 Entertainment hebben een optie genomen op de young adult-serie. 1019 Exec Whitney Thomas zal de eerste film in de serie produceren.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Natasja Storm

Natasja Storm

Natasja heeft een tijdje onder de radar geleefd, maar met het vernieuwde Young Adults is zij weer 'back in business'. Ze heeft veel ideeën om het platform weer op de kaart te zetten en is bezig met het uitbreiden van functionaliteiten voor de website en community! Ze zet momenteel de laatste puntjes op de i van een bovennatuurlijke young adult/new adult en werkt aan een literaire roman. Het idee voor een kinderboekenserie werkt zij tussendoor uit. Naast schrijven zijn snowboarden, marketing en ondernemen haar passies.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

4 gedachten over “Filmoptie The Dark Divine

 1. Hoi Miriam,
  Ja inderdaad, en ik denk dat er heel veel in zitten, het is alleen nu in plaats van een vampier een wolf. En er zijn zat andere leuke boeken met minder cliches 🙂 Ik denk dat ik deze oversla, tenzij het boek echt wordt verfilmd, maar dat vraag ik me af, want er zijn de laatste tijd ontzettend veel goede boeken, dus de filmindustrie heeft keus zat 🙂

 2. Natasja, wat toevallig dat je dit zegt,
  Natasja, wat toevallig dat je dit zegt, want ik zit om dezelfde redenen als jij te twijfelen of ik het boek zal lezen. Ben namelijk ook bang voor cliches en de mogelijkheid dat het boek erg lijkt op de YA die al geschreven is…….

 3. Hoi D’jeanine,

  Nee, ik heb het nog niet gelezen. Ik weet ook niet of ik dat wel ga doen, want ik heb gelezen dat er nogal veel cliches in zitten wat betreft het genre bovennatuurlijke YA: driehoeksverhouding, spanning tussen meisje en jongen (die later slecht blijkt), mysterieuze jongen etc.
  Ben jij van plan om het te lezen?
  Groetjes, Natasja

 4. Hallo! Ik vroeg me af of je dit boek
  Hallo!

  Ik vroeg me af of je dit boek ook zelf hebt gelezen…?
  Ben er wel benieuwd naar
  Groetjes D’jeanine

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.