Logo-youngadults-site

Vlammen

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

Titel: Vlammen
Auteur: Suzanne Collins

ISBN: 9789047508489

Bestel bij bol.com
Bestel bij Cosmox.nl
(geen verzendkosten)

 

Hoe onwaarschijnlijk ook, Katniss en Peeta hebben de Hongerspelen gewonnen. Maar ze hebben met hun overwinning de toorn van het Capitool over zich afgeroepen en de consequenties zijn afschuwelijk… In dit zinderende vervolg op De Hongerspelen wordt Katniss meer op de proef gesteld dan ooit tevoren. Wees gewaarschuwd: dit tweede deel in de trilogie neemt je leven compleet over!

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

2 gedachten over “Vlammen

  1. een zeer goede vervolg van deel één. kan niet wachten om de film te zien. je wilt weten wat erna gebeurt in de hongerspelen, als je gewonnen hebt.

  2. Het vervolg van de hongerspelen is net zo goed!!! Dit boek heb ik ook weer in een dag uitgelezen. Hoewel ik bij dit boek wel wat meer moeite had om er echt een beeld van te krijgen 🙁

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.