Logo-youngadults-site

De Hongerspelen

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

Titel: De Hongerspelen
Auteur: Suzanne Collins

ISBN: 9789047508083

Bestel bij bol.com
Bestel bij Cosmox.nl
(geen verzendkosten)

 

In de overblijfselen van een plek die ooit bekend stond als Noord-Amerika ligt het land Panem, een blinkende Capitol omgeven door twaalf afgelegen Districten. Elk jaar worden de Districten door de Capitol gedwongen om één jongen en één meisje in de leeftijd van 12 tot 18 te sturen om deel te nemen aan de Hongerspelen – een bruut en angstaanjagend gevecht op leven en dood. Deze spelen worden uitgezonden op televisie ter vermaak van heel Panem. Overleven is de tweede natuur van de 16-jarige Katniss Everdeen, die dagelijks een strijd levert om haar moeder en jongere zusje van eten te voorzien door stiekem te jagen en eten te verzamelen buiten de hekken van District 12. Wanneer Katniss’ zusje de aangewezen strijder is voor de komende Hongerspelen, werpt Katniss zich op om haar plek in te nemen. Ze weet dat dit haar doodvonnis kan betekenen. Haar enige kans om te overleven, ligt in haar vermogen steeds de juiste afweging te maken. Kiest ze voor overleven of voor vriendschap? Voor de liefde of voor haar leven? Voor samen of alleen? Vierentwintig strijders worden gedwongen mee te doen. Alleen de winnaar overleeft! Zou je kunnen overleven in je eentje, in het wild, terwijl iedereen tegen je is?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

4 gedachten over “De Hongerspelen

  1. dit is gewoon één van de beste boeken van deze tijd. je kunt niet meer stoppen met lezen. je ziet het als een film!! 😆

  2. BESTE BOEK EVER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  3. Lijkt me ook wel een leuk boek, ga hem zeker lezen!:-)

  4. Superboek! Ik heb hem in 1 dag uitgelezen, hij leest makkelijk en is superr spannend!! Beste verhaal ooit bedacht, je leest zo makkelijk het verhaal in en leest het boek alsof je naar een film kijkt!!

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.