Logo-youngadults-site

Fabelhaven – De opkomst van de avondster

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

Titel: Fabelhaven – De opkomst van de avondster
Auteur: Brandon Mull

ISBN: 9789022554616

Bestel bij bol.com
Bestel bij Cosmox.nl
(geen verzendkosten)

 

Kendra en haar broer Seth komen aan het eind van het schooljaar terug naar Fabelhaven, vrijhaven voor mythische en magische wezens. Grootvader Sorenson, die de magische plaats beheert, heeft de hulp ingeroepen van drie specialisten: een brouwer van toverdranken, een verzamelaar van magische voorwerpen en een jager op mythische wezens. Gezamenlijk proberen ze het landgoed te beschermen tegen het Genootschap van de Avondster. Het is een oud genootschap dat vastberaden is een oud en machtig artefact uit Fabelhaven te stelen. Als ze het artefact in handen krijgen is dat niet alleen het einde van Fabelhaven, maar ook van alle andere vrijhavens en mogelijk zelfs van de hele wereld.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.