Logo-youngadults-site

Spotgaai

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

Titel: Spotgaai
Auteur: Suzanne Collins

ISBN: 9789047508496

Bestel bij bol.com
Bestel bij Cosmox.nl
(geen verzendkosten)

 

Hoe onwaarschijnlijk het ook lijkt, Katniss Everdeen heeft de Hongerspelen twee keer overleefd. Maar ze mag dan wel levend uit de bloedige arena zijn gekomen, dat betekent nog niet dat ze veilig is. Het Capitool geeft haar de schuld van de onrust in Panem. En president Snow heeft bovendien meer dan duidelijk gemaakt dat Katniss niet de enige is die daarvoor zal boeten. Haar vrienden, haar familie; heel District 12 loopt gevaar.

Verslavend, overrompelend en onovertroffen: het laatste deel van de Hongerspelen-trilogie belooft een van de meest besproken boeken van het jaar te worden. Wees gewaarschuwd: deze trilogie neemt je leven compleet over!

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

2 gedachten over “Spotgaai

  1. dit boek is erg leuk. je krijgt antwoorden van vlammen. het verhaal gaat verder. het heeft een goed einde. wel erg jammer toen ik hem uit had.

  2. Ik vond dit boek iets minder dan de vorige delen maar nog steeds super goed!!! Jammer dat dit het laatste deel alweer is : ( Het einde geeft me een beetje een dubbel gevoel, ik ben er blij mee maar ook weer een beetje teleurgesteld.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.