Logo-youngadults-site

Zielen

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

Titel: Zielen
Auteur: Stephenie Meyer

ISBN: 9789022554043

Bestel bij bol.com
Bestel bij Cosmox.nl
(geen verzendkosten)

 

Wandelaar, de gastziel die melanies lichaam gekregen heeft, wist al dat het moeilijk was om in een mensenlichaam te wonen: de overweldigende emoties, de levendige herinneringen. maar één ding had ze niet verwacht: de vorige bewoonster weigert haar geest te

laten overnemen. Melanie vult Zwervers gedachten met beelden van jared, de man van wie ze houdt. Zwerver kan zich niet verzetten tegen de herinneringen van haar lichaam, en ze verlangt naar een man die ze nooit heeft ontmoet. Dat is het begin van een romantisch en meeslepend verhaal over twee meisjes in één lichaam, met dezelfde geliefde…

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

10 gedachten over “Zielen

 1. Dit is een van mijn lievelingd boek!! Ik kan niet zonder !! Ik heb gehoord dat er een 2 de en 3 deel gekomen is maar er is nog geen datum..
  In maart 2013 zullen we het verfilmin (eindelijk) kunnen zien. kan gewoon niet wachten!!

 2. Lijkt me een goed boek, ik ga ‘m kopen. Alleen irriteert het me dat er een oog op staat!!!

 3. Klopt, ik had ergens gehoord dat ze al met het tweede deel beizg is. Ik ben nu deze aan het lezen, moet er nog een beetje inkomen, het pakt me nog niet zo. Maar dat begint al steeds meer te komen. De interactie tussen Wanderlaar en Melanie vind ik wel heel interessant om te lezen.

 4. Dit is echt een supermooi boek. Jammer dat het zolang duurt voor ze beginnen met filmen want het is al een tijdje bekend dat ie verfilmt gaat worden maar ik heb er al een tijdje niets meer over gehoord.
  Ik las ergens dat Stephenie Meyer dit boek bedoeld had als 1e deel van een trilogie dus ik hoop dat ze de andere 2 delen ook nog gaat schrijven en uitbrengen!

 5. Leuk om te weten. Het klinkt inderdaad als een briljant verhaal als je de flaptekst al leest. Ik weet nog niet of ik het ga lezen, aangezien ik nog een waslijst heb van andere ya’s 🙂

 6. Nou eindelijk het boek uit 😀 Heb er naar mijn gevoel heel lang over gedaan. Ik vond het ook heel moeilijk om erin te komen maar na ongeveer 100 bladzijden werd het steeds spannender en leuker om te lezen.
  Ik vind het boek niet zo goed als de Twilight saga, maar zeker de moeite waard om te lezen! Ze zijn ook totaal niet met elkaar te vergelijken. Het verhaal vind ik briljant bedacht!! Ik geef het 4 van de 5 sterren.

 7. Hoi D’jeanine,
  Ik heb gezocht op internet, maar kan geen recente berichten vinden wat betreft de verfilming van Zielen. Misschien dat het niet doorgaat ofzo.

 8. Hoi, D’Jeanine,

  Ja dat is waar ook! Een tijd geleden had ik gelezen dat er audities in New York werden gehouden. Goed dat je het tipt. Ik zal deze week even het internet afspeuren en er een berichtje op de site over zetten 🙂
  Laat je weten wat je van het boek vond? Ik ben benieuwd!
  Groetjes, Natasja

 9. Hoi Natasja,

  Ik heb ergens gelezen dat ze Zielen gaan verfilmen!!
  Dacht misschien wel een leuk nieuwtje 😉
  Heb het boek maar gekocht want ik las zoveel goede reacties erop. Ga zo maar eens beginnen

 10. In het begin vond ik het erg ingewikkeld want ik snapte niet goed wat die ‘zielen’ precies deden en zag er erg tegenop om het hele boek nog te lezen.
  Eenmaal aangekomen bij blz. 35 werd het boek leuker en al bij blz. 50 was ik verkocht!
  Het boek bleef de hele dag in mijn hoofd zitten en wilde graag doorlezen. De schrijfstijl van Stephenie Meyer vind ik heel fijn en had hem -helaas- snel uit!

  Naar mijn mening een absolute must-read!

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.