Logo-youngadults-site

The Vampire Dairies – Razernij & Duister weerzien

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

Titel: The Vampire Dairies – Razernij & Duister weerzien
Auteur: Lisa J. Smith

ISBN: 9789022554548

Bestel bij bol.com
Bestel bij Cosmox.nl
(geen verzendkosten)

 

De strijd tussen Damon en Stefan lijkt beslecht: Elena is geworden waar ze altijd bang voor was – ze is nu een vampier, en gebonden aan Damon. Maar de strijd tussen de broers is nog niet helemaal voorbij. Ze willen elkaar nog treffen voor een laatste strijd. Maar de wereld draait niet alleen om hun eeuwenoude vete. Elena is er ook nog, met haar nieuwe vampierkrachten. En – zo blijkt – er zijn nog andere, veel gevaarlijkere vijanden…

 

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

4 gedachten over “The Vampire Dairies – Razernij & Duister weerzien

  1. Heel veel mensen vinden de boeken niet leuk omdat de serie zo leuk is..
    Ik vind ze echt heel leuk, ookal vind ik de serie beter. Die is echt ge-wel-dig!
    Je moet de serie gewoon los zien van de boeken. Ja je leest een blonde Elena maar in mijn verbeelding zie ik toch haar van de serie. En verder zijn het gewoon boeken, want de verhalen verschillen op een bepaald moment van de serie..

  2. ik heb alle episodes gekeken van seizoen 1,2 en 3 en ik kan echt niet wachten tot seizoen 4 uitkomt! ik ben echt wel verslaafd geworden aan TVD en zekker aan Ian Somerhalder a.k.a Damon Salvatore. ik heb de boeken nog niet gelezen en ben dit wel eens van plan maar ik vind de series zo leuk !!! ik hoop dat ze nog lang doorgaan.

  3. ik vind het een heel leuk boek. natuurlijk gekocht nadat ik helemaal verliefd werd op de tv serie. Maar door hoe het boek afloopt (zal niet zeggen hoe ivm spoilers) maar mijn voorkeur gaat toch uit naar de tv serie. Hoop dat tie nog lang door blijft gaan.

  4. Ik vond het wel een leuk boek 🙂 Maar ik denk toch dat ik meer naar de tv-serie neig. Damon is zoooo leuk!

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.