Logo-youngadults-site

Wereldmeiden!

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

Titel: Wereldmeiden!
Auteur: Elizabeth Craft & Sarah Fain

ISBN: 9789026132216

Bestel bij bol.com
Bestel bij Cosmox.nl
(geen verzendkosten)

 

Harper, Sophie, Kate en Becca staan op het punt te gaan studeren. Maar wanneer Harper een afwijzing van de universiteit krijgt, vertelt ze haar vriendinnen de halve waarheid: ze ziet af van een studie omdat ze besloten heeft haar grote droom te volgen – een wereldberoemd schrijfster worden. Haar besluit brengt een kettingreactie teweeg. Waarom zouden de meiden het pad volgen dat al voor hen is uitgestippeld? Waarom niet net zoals Harper hun dromen volgen? En zo vertrekt Sophie naar Hollywood om actrice te worden, gaat Becca een ski-opleiding volgen en besluit Kate door Europa te reizen om uit te zoeken wat ze het liefste wil. Voor alle vier begint een avontuurlijke en woelige periode vol liefde en gebroken harten; dromen blijken in werkelijkheid niet zo gemakkelijk te verwezenlijken. Wanneer het jaar ten einde loopt, voelt Harper zich steeds schuldiger: geen van haar vriendinnen weet de echte reden van haar beslissing. Wat zullen ze zeggen als ze ontdekken dat ze hun leven overhoop hebben gehaald voor een leugen?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.