Logo-youngadults-site

Wereldmeiden! Een droomjaar

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

Titel: Wereldmeiden! Een droomjaar
Auteur: Elizabeth Craft & Sarah Fain

ISBN: 9789026124259

Bestel bij bol.com
Bestel bij Cosmox.nl
(geen verzendkosten)

 

Met hun schooldiploma’s op zak besluiten de vier vriendinnen Harper, Sophie, Kate en Becca een droomjaar in te lassen. Alle vier volgen ze hun hart. Sophie lijkt het goed voor elkaar te hebben. Maar dan komt ze plotseling op straat te staan. Ze besluit tijdelijk bij Sam in te trekken, een jongen op wie ze stiekem verliefd is. Kate lijkt haar roeping gevonden te hebben en gaat vrijwilligerswerk doen in Ethiopië. Ze wordt tegengewerkt door Darby, een arrogante student die niet meer in haar ziet dan een knap, dom blondje. Becca is tot over haar oren verliefd op Stuart. Ze belt hem wel drie keer per dag, tot ergernis van haar vriendinnen. Haar obsessieve liefde keert zich uiteindelijk tegen haar… En Harper? Zij stort zich volledig op het schrijven. Ze ontwikkelt haar eigen stijl. Zal ze hier ooit haar beroep van kunnen maken? Of gaat ze weer studeren? Ze schuift de keuze voor zich uit… De vier vriendinnen hebben elkaar harder nodig dan ooit!

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.