Logo-youngadults-site

Hoe verover ik een prins?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

Titel: Hoe verover ik een prins?
Auteur: Tyne O’Connell

ISBN: 9789026131905

Bestel bij bol.com
Bestel bij Cosmox.nl
(geen verzendkosten)

 

Wanneer Calypso na de vakantie vol energie terugkeert naar school – een exclusieve Engelse kostschool voor steenrijke en adellijke meisjes ? wordt haar snel duidelijk dat dit jaar niet zal verlopen zoals ze zich had voorgesteld. Zo blijkt niet haar beste vriendin Star haar kamergenoot te zijn, maar Calypso’s aartsvijand Honey! Star deelt nu haar kamer met een oogverblindende prinses uit Nigeria. Ook haar spannende sms-romance met zowel kroonprins Freddie als de knappe Billy bezorgt haar buikpijn: met wie van de twee moet ze naar het gala? Wat zal er gebeuren als ze ontdekken dat ze met twee jongens smst? En wat te denken van het gerucht dat haar vriendin Portia achter haar rug om prins Freddie heeft veroverd? Is Calypso straks de grote verliezer in deze emotionele achtbaan?

 

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.