Logo-youngadults-site

Hoe versier ik een prins?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

Titel: Hoe versier ik een prins?
Auteur: Tyne O’Connell

ISBN: 9789026131202

Bestel bij bol.com
Bestel bij Cosmox.nl
(geen verzendkosten)

 

De veertienjarige Calypso behoort niet tot het populaire groepje op haar Engelse kostschool. Vanaf de eerste dag laten de meiden Calypso links liggen vanwege haar Amerikaanse afkomst en haar vreemde hobby schermen. Calypso is dan ook woedend dat haar ouders haar juist naar déze school hebben gestuurd: een kostschool voor verwende, schatrijke en adellijke meisjes. Maar dan gebeurt het: tijdens een schermwedstrijd moet ze het opnemen tegen de Engelse kroonprins. Prins Freddie stuurt haar vanaf dat moment voortdurend sms’jes. Opeens willen alle meiden haar vriendin zijn. Maar nu Calypso bereikt heeft waar ze al die tijd alleen van kon dromen, beginnen de problemen pas echt… zeker nu er een prins in het spel is.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.