Logo-youngadults-site

Duivelskus

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

Titel: Duivelskus
Auteur: Sarwat Chadda

ISBN: 9789089680600

Bestel bij bol.com
Bestel bij Cosmox.nl
(geen verzendkosten)

 

De vijftienjarige Billi SanGreal werd op haar tiende betrokken bij de moderne Orde der Tempeliers door haar vader, de grootmeester. Zodra ze haar Proef succesvol heeft afgelegd zal ze de eerste vrouwelijke tempelier in de geschiedenis worden. Ze verlangt naar een normaal leven als middelbare scholier, maar het enige wat ze doet is trainen, demonen doden, het occulte bestuderen en een hele hoop blauwe plekken oplopen. Tot ze Mike ontmoet, die haar een verleidelijke uitweg lijkt te bieden, maar die een wel heel verborgen agenda heeft…

 

In Duivelskus slaagt Chadda erin geschiedenis en legende met de dagelijkse beslommeringen van een opgroeiende jonge vrouw aaneen te smeden tot een origineel verhaal met veel tempo, spanning, actie en de tragiek van de allereerste liefde.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

2 gedachten over “Duivelskus

  1. Inderdaad, weet iemand of er een deel 2 is?

  2. Geweldig verhaal!

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.