Logo-youngadults-site

Twilight

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

Titel: Twilight
Auteur: Stephenie Meyer

ISBN: 9789047510055

Bestel bij bol.com
Bestel bij Cosmox.nl
(geen verzendkosten)

 

Bella is er absoluut van overtuigd dat Edward levensgevaarlijk is, maar ook dat ze onvoorwaardelijk en onherroepelijk verliefd op hem is. Als Isabella Swan naar het regenachtige Forks verhuist en de mysterieuze en aantrekkelijke Edward Cullen ontmoet, neemt haar leven een spannende en angstige wending. Edward, met zijn krijtwitte huid, gouden ogen, betoverende stem en bovennatuurlijke gave, is zowel onweerstaanbaar als ongenaakbaar. Tot nu toe heeft hij zijn ware identiteit verbogen weten te houden, maar Bella is vastbesloten achter zijn duistere geheimen te komen. Wat Bella zich niet realiseert, is dat ze haar leven en dat van anderen in gevaar brengt naarmate ze hem beter leert kennen. En misschien is het al te laat…

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

1 gedachte over “Twilight

  1. ik kwam in aanraking met dit boek door mijn broer die had een kerstpakket van ECI bestelt. en dacht het gratis was :-* maar je moest wel even ‘5 euro’ betalen. dus dit boek zat er tussen en ik had hem de hele tijd in me handen. omdat hij zo dik was, durfde ik hem eerst niet lezen. mijn moeder was nog een beetje boos om me broertje hij was nog 13. maar ik was heel erg nieuwsgierig en begon te lezen. ik vond het een heel erg leuk boek om te lezen hij is een van favoriete. nu heb ik alle delen in mijn boekenkast en ben er heel erg trost op. 😆

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.