Logo-youngadults-site

Betoverd

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

Titel: Betoverd
Auteur: Kami Garcia en Margaret Stohl

ISBN: 9789044326918

Bestel bij bol.com
Bestel bij Cosmox.nl
(geen verzendkosten)

 

Lena Duchannes is geen gewoon tienermeisje, zoals er zovelen rondlopen in het kleine zuidelijke stadje Gatlin. Ze probeert wanhopig haar macht te verbergen, en ze heeft te maken met een vloek die haar familie al generaties lang achtervolgd. Maar zelfs binnen de verwilderde tuinen , troebele moerassen, en overwoekerde begraafplaatsen van het vergeten zuiden kan een geheim niet eeuwig verborgen blijven. Ethan Wate, die het juiste moment afwacht om te ontsnappen uit Gatlin, wordt geplaagd door dromen over een mooi meisje dat hij nog nooit heeft ontmoet. Wanneer Lena naar de oudste en meest beruchte plantage van de stad verhuisd, voelt Ethan zich op onverklaarbare wijze tot haar aangetrokken. Hij is vastbesloten om te ontdekken waarom zij met elkaar verbonden zijn. In een stad zonder verrassingen zou een geheim alles kunnen veranderen…

 

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

1 gedachte over “Betoverd

  1. Dit vond ik echt een schitterend boek! Het is geschreven uit het perspectief van Ethan, een jongen, en dat is voor de verandering wel eens verfrissend! Hij voelt zich erg aangetrokken door het bijzondere en lichtelijk vreemde meisje Lena, maar in een dorp waar nooit wat verandert, is anders-zijn een zware zonde. Veracht door bijna al haar klasgenoten en de rest van de gemeenschap van Gatlin, gaat Lena door het leven. Ethan doet zijn best om haar vertrouwen te winnen. Als hij hoort van de vloek die op haar rust, helpt hij mee zoeken naar een oplossing, in een race tegen de klok. Zijn ze nog op tijd? Of raken ze elkaar voor altijd kwijt?

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.