Logo-youngadults-site

Het korte tweede leven van Bree Tanner

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

Titel: Het korte tweede leven van Bree Tanner. Een Eclips novelle
Auteur: Stephenie Meyer

ISBN: 9789047515494

Bestel bij bol.com
Bestel bij Cosmox.nl
(geen verzendkosten)

 

Ik keek hoe zijn lichaam veranderde. Hij dook in elkaar op het dak en greep met één hand de rand vast. Alle vreemde vriendelijkheid verdween en hij werd een jager. Dat herkende ik en ik voelde me er prettig bij, want dit begreep ik.

Ik schakelde mijn hersenen uit. Tijd om te jagen. Ik haalde diep adem en snoof de geur op van het bloed in de mensen beneden. Ze waren niet de enige mensen in de buurt, maar ze waren wel het dichtstbij. Je moest beslissen op wie je ging jagen voor je je prooi rook. Nu was het te laat om nog van gedachten te veranderen. Het korte tweede leven van Bree Tanner is het verhaal van een van de nieuwelingen uit het leger van Victoria in Eclips, Bree Tanner. Bree is net verandert en zit in het nieuwelingenleger dat Bella Swan en de Cullens achtervolgt. Welke ontwikkelingen vinden plaats die leiden tot de onvermijdelijke ontmoeting en de onvergetelijke afloop?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

2 gedachten over “Het korte tweede leven van Bree Tanner

  1. zeer apart boek zonder hoofdstukken. dat leest heel raar maar niet storend. omdat het is haar korte leven, daar zitten geen hoofdstukken in. 😮

  2. Ik vond dit geen superboek, je leest er lekker doorheen maar had iets meer ervan verwacht. Toch is het erg leuk om te lezen als je gek bent van twilight!!

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.