Logo-youngadults-site

Dood als een Vampier

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

Titel: Dood als een Vampier
Auteur: Charlaine Harris

ISBN: 9789024530755

Bestel bij bol.com
Bestel bij Cosmox.nl
(geen verzendkosten)

 

In dit razend spannende Sookie Stackhouse-avontuur binden vampiers, weerwezens, gedaantewisselaars en een elfenpeetmoeder de strijd aan met een meedogenloze sluipschutter die overduidelijk een hekel heeft aan iedereen die niet als ‘mens’ betiteld kan worden. Als ze de identiteit van de sluipschutter probeert te achterhalen, wordt Sookie behoorlijk afgeleid door uiteenlopende zaken. Zo heeft haar sexy vriend Alcide Herveaux haar hulp nodig om ervoor te zorgen dat zijn vader de nieuwe leider van de weerwolventroep wordt. Haar baas, Sam Merlotte, wordt onverwacht neergeschoten. Haar huis brandt gedeeltelijk af – hoe is dat mogelijk? – en wat moet ze met de aantrekkelijke vampier die overdag een baantje als barkeeper heeft? Sookie heeft het er maar druk mee.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.