Logo-youngadults-site

3 vriendinnen, 1 fruitige zomer

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

Titel: 3 vriendinnen, 1 fruitige zomer
Auteur: Jodi Lynn Anderson

ISBN: 9789026131707

Bestel bij bol.com
Bestel bij Cosmox.nl
(geen verzendkosten)

 

Murphy staat bekend als het wildste meisje van Bridgewater. Ze werkt zich voortdurend in de nesten, maar heeft de gave om zich overal uit te redden. Wanneer ze echter betrapt wordt op diefstal in de perzikboomgaard, moet ze haar schuld terugbetalen door in de zomer perziken te komen plukken. Leeda komt uit een rijke familie en lijkt wel een fotomodel. Haar ouders hebben echter alleen oog voor haar oudere zus die binnenkort gaat trouwen. Leeda’s vriendje keuren ze af. Daarom besluit Leeda deze zomer in de perzikboomgaard van haar oom te gaan werken, ver weg van alle familiebemoeienissen.

Birdie is dol op de boomgaard van haar ouders. Perziken plukken doet ze al haar hele leven met liefde. Maar nu gaan haar ouders scheiden en dreigt de boomgaard failliet te gaan. Wordt dit haar laatste zomer tussen de perziken?

Murphy, Leeda en Birdie ontmoeten elkaar in de perzikboomgaard van de familie Darlington. Soepel verloopt de eerste kennismaking niet. Maar naarmate de zomer vordert, groeien de drie meiden naar elkaar toe, ondanks hun verschillende karakters. Het wordt een onvergetelijke zomer, waarin ze ondekken welke dingen werkelijk belangrijk zijn in het leven.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

2 gedachten over “3 vriendinnen, 1 fruitige zomer

  1. toen het zomer was, en ik ging op vakantie dus ik heb alle boeken die ik kon vinden waar thema zomer in zat. hierbij zat deze in mijn tas. ik heb zitten lachen om dit boek, soms was hij een beetje zielig. je leeft met alle drie meiden mee.

  2. het is een hééééél erg leuk, zomers, grappig en luchtig boek!
    je raakt al snel in de ban van de perzikken en je leeft mee met murphy, leeda en birdie!
    je moet het zeker eens lezen, het is niet zo moeilijk en echt voor meisjes!!!

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.