Logo-youngadults-site

Woeste hoogten

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

Titel: Woeste hoogten
Auteur: Emily Bronte

ISBN: 9789047511342

Bestel bij bol.com
Bestel bij Cosmox.nl
(geen verzendkosten)

 

Het mysterieuze en fascinerende verhaal over een onweerstaanbare en tragische liefde. De jonge Heathcliff komt als vondeling terecht bij de rijke familie Earnshaw en wordt hopeloos verliefd op Catherine, de mooie dochter des huizes. Catherine ziet zich gedwongen te kiezen tussen de zorgzame en veilige relatie met Linton, en de vurige passie met Heathcliff.

 

Dit klassieke verhaal uit 1847 is nog altijd actueel door de kracht van universele thema’s als liefde en haat, en wraak en eenzaamheid.

Voor bestsellerauteur Stephenie Meyer is Wuthering Heights een inspiratiebron. Het derde deel van de Twilight-saga, Eclips, is haar eerbetoon aan de onmogelijke liefde tussen Heathcliff en Catherine. Fans zullen direct herkennen waarom Bella zo van dit klassieke liefdesverhaal houdt en waarom het haar inspireert bij de moeilijke keuze die zij zelf moet maken.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.