Logo-youngadults-site

Alice in Wonderland

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

Titel: Alice in Wonderland
Auteur: Lewis Carroll

ISBN: 9789076542126

Bestel bij bol.com
Bestel bij Cosmox.nl
(geen verzendkosten)

 

Alice in Wonderland is een van de leukste jeugdboeken ooit geschreven. Zonder zich iets aan te trekken van alle vreemde dingen die ze meemaakt, stapt kleine, vrolijke Alice onbekommerd door een vreemd fantasieland vol pratende, theedrinkende en dansende, konijnen, katten en speelkaarten. De doldwaze avonturen van Alice boeien jong en oud tot op de dag van vandaag.

Lewis Carroll (1832-1898) schreef De avonturen van Alice in Wonderland oorspronkelijk voor Alice Lidell, het dochtertje van de directeur van de school waar hij les gaf. Carroll was een van nature erg sombere man; alleen het contact met kinderen – wiens wereld hij beter begreep dan die van de volwassenen – hielp hem over z’n buien van neerslachtigheid heen. Carroll was nooit van plan om het verhaal uit te geven, maar een vriend was er zo enthousiast over dat hij zich liet overhalen om het manuscript naar een uitgever te sturen. Het boek was direct een groot succes – en nog steeds.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.