Logo-youngadults-site

Eclipse – Het officiële boek bij de film

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

Titel: Eclipse – Het officiële boek bij de film
Auteur: Mark Cotta Vaz

ISBN: 9789047514701

Bestel bij bol.com
Bestel bij Cosmox.nl
(geen verzendkosten)

 

Het derde boek uit Stephenie Meyers meeslepende serie vampierverhalen wordt op het witte doek gebracht door de alom gerespecteerde regisseur David Slade. De film laat mooie beelden zien en zit boordevol nooit eerder vertoonde special effects. Fans kunnen nu dubbel genieten van het verhaal met deze luxe uitgave, die helemaal over de film gaat. Een van New York Times’ successchrijvers, Mark Cotta Vaz, geeft met dit boek alle nieuwsgierige Twilight Saga-fans een bijzonder kijkje achter de schermen. Met schitterende foto’s, gesprekken met de regisseur en exclusieve interviews met de cast, geeft dit boek een ongekende close look op het maken van de film. En het onthult de geheimen achter de scènes waarin de vampiers en de weerwolven elkaar treffen voor het gevecht!

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.