Logo-youngadults-site

Jasper

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

Titel: Jasper
Auteur: Tamara Geraeds

ISBN: 9789490767167

Bestel bij bol.com
Bestel bij Cosmox.nl

 

Jasper vindt zichzelf een mislukkeling, tot hij op een dag de knappe Gemma tegen het lijf loopt. Al snel ontdekt hij dat hij een bijzondere gave heeft: alles wat hij zingt komt uit! Plotseling ligt de wereld voor hem open en kan hij doen wat hij maar wil. Hij zet zijn gave overal voor in, zonder na te denken over de gevolgen. Maar als hij besluit zijn gave te gebruiken om andere mensen te helpen en de wereld te verbeteren, komt hij erachter dat de wereld niet zo simpel in elkaar steekt als hij dacht. Want laat het lot zich wel zo gemakkelijk bespelen? ‘Een echt feel-good-verhaal, dat je aan het denken zet en tegelijkertijd laat lachen.’

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

6 gedachten over “Jasper

  1. Als een cover niet aantrekkelijk is bekijk ik vaak niet eens de achterkant…
    En zelfs bij de boekhandel bekijken ze de covers want ik krijg regelmatig te horen van wat ziet dat boek er mooi uit als ik een besteld boek ophaal…
    Miss niet goed maar ik ben het helemaal met Ilse eens…

  2. Ik ben het eens met Ilse. Ik vind de cover als ik eerlijk ben echt verschrikkelijk. Het ziet er heel kinderlijk uit terwijl de jongen weer veel te oud lijkt. Ik heb je column gelezen en ik ben het met je eens dat het goed is om eens iets origineels te doen maar in dit geval mag hij dan wel origineel zijn maar als ik dit boek in een winkel zou zien staan zou ik er voorbij lopen. Terwijl veel van de “gekopiëerde” covers mijn aandacht juist wel zouden trekken. En als een cover mij al niet trekt dan lees ik vaak niet eens de achterkant om te zien waar het boek eigenlijk over gaat.

  3. Ooh ja je column had ik gelezen

  4. Hmm.. Ik vind het wel goed dat het anders is, maar zoals Ilse al zei, hij ziet er gewoon ouder uit dan je zou verwachten.

  5. Hoi Ilse, wat jammer dat de kaft je niet aanspreekt. Hij is apart, ik weet het, maar inderdaad zegt het verder niets over of het verhaal leuk is of niet. Als het verhaal je aanspreekt, hoop ik dat je het toch wilt gaan lezen. Binnenkort plaats ik op mijn website een stukje uit het boek, zodat je kunt kijken of het je wat lijkt.
    En wat betreft de kaft, daar heb ik laatst nog een column over geschreven. Misschien leuk om te lezen. 🙂
    http://www.leesfanaten.nl/columns/1494-gastcolumn-van-tamara-geraeds-boekcovers-na-apen-of-verrassen

    Groeten,
    Tamara Geraeds

  6. Hmm, ja. Ik heb hierover al eens eerder wat gehoord of gelezen. Ik weet niet meer waar. Het spreekt me in elk geval niet zo aan. Ik zeg heel eerlijk dat ik daar misschien anders over zou hebben gedacht als ik de cover niet had gezien. De kerel op de foto ziet eruit als negentien tot midden twintig en daar is natuurlijk niks mis mee, maar ik vind de er omheen geshopte toestanden het erg kinderlijk doen lijken. En daarmee is voor mij de omschrijving van het verhaal al meteen ontkracht. Mensen zeggen wel “you shouldn’t judge a book by it’s cover”, maar dat vind ik net zo krom als mensen die beweren dat ze geen vooroordelen hebben over mensen. =P

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.