Logo-youngadults-site

Maanlied

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

Titel: The Vampire Diaries – Maanlied
Auteur: Lisa J. Smith

ISBN: 9789022562499

Bestel bij bol.com
Bestel bij Cosmox.nl

 

Het kwaad gaat nooit dood… Elena en haar vrienden kunnen niet wachten om naar Dalcrest College te gaan, de plek waar haar ouders elkaar voor het eerst ontmoet hebben, nu ze zijn teruggekeerd uit de Duistere Dimensie. Na al het heen-en-weergeslinger tussen Damon en Stefan weet Elena nu eindelijk aan wie haar hart toebehoort: Stefan. Elena weet dat dit haar jaar gaat worden! Zelfs Damon lijkt zich in zijn nieuwe rol te schikken. Weg zijn uit Fell’s Church betekent echter niet dat Elena haar verleden helemaal achter zich kan laten. Als studenten op mysterieuze wijze verdwijnen, lijkt achter elk nieuw vriendelijk gezicht een vijand te schuilen. Al snel breekt er paniek uit en kost het Elena, Bonnie, Meredith en Matt moeite om in elkaar te blijven geloven. Elena komt achter een goed bewaard familiegeheim dat haar hele leven op z’n kop zet en niets goeds voor de toekomst voorspelt. Kan Elena haar lot ontlopen? En zal het Stefan of toch Damon zijn die naast haar blijft staan tot het bittere einde?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

5 gedachten over “Maanlied

  1. Ik vind de eerste twee nog altijd de beste. Daarna begint het steeds meer af te zwakken. En het boek “Fantoom” vind ik helemaal niet mooi meer. Het boek is niet door L.J Smith geschreven en dat merk je ook aan de schrijfstijl, en ik erger me steeds maar aan Elena! Van Stefan naar Damon en dan weer terug, en grrrr. En om den duur begint het een beetje langdradig te worden, het is altijd hun groepje dat iets overkomt en zo…
    Ik weet niet hoeveel delen er nog zijn, maar ik denk niet dat ik er mijn geld nog aan ga uitgeven…

  2. Ik ben ook na het derde boek gestopt. Het werd allemaal veel te raar en vaag. De tv-serie is 10x beter vind ik

  3. Hmm, ik ben bij het derde boek gestopt. Ik vind het gewoon een stuk minder mooi dan de televisieserie. En sowieso vind ik de serie niet zo heel geweldig meer tegenwoordig. Ik volg het nog amper. Whahaha. Oepsie! Misschien gooi ik de drie boeken die ik er van heb wel op Marktplaats. 😉

  4. Ik moet nog steeds middernacht lezen die ik voor Sinterklaas gekregen had

  5. Ik ga denk ik eerst de serie overnieuw lezen voor ik aan deze begin … Ik weet niet meer wat er gebeurd is allemaal 🙂

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.