Logo-youngadults-site

Wij zoeken nieuwe boekrecensenten!

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Wij zijn op zoek naar recensenten voor het lezen van de leukste en nieuwste young adult- en new adultboeken. Wij breiden uit met ons team van gemotiveerde en betrokken vrijwilligers. Kom jij het team versterken? 

Wie we zoeken

We zijn op zoek naar recensenten die de nieuwste Nederlandstalige young en new boeken willen recenseren. Het is een vrijwillige functie, maar in ruil voor een recensie kan je recensie-exemplaren aanvragen via Young Adults.

  • Je houdt van het lezen van voornamelijk Nederlandstalige young adult- en new adult-boeken.
  • Je bent kritisch en kan je mening onderbouwen.
  • Je kan een boek drie weken na ontvangst van een recensie voorzien.
  • Je kan minimaal één, maar liefst twee recensies per maand schrijven.
  • Je ziet het zitten om te (leren) werken met WordPress en Trello.
  • Je communiceert met de andere teamleden via Whatsapp.
  • Pluspunten als je ook filmpjes op TikTok wilt maken over de boeken die je leest voor Young Adults (bv. uitpakfilmpjes, korte recensiefilmpjes).

Wat we bieden

Young-adults.nl is de leukste jongerencommunity van Nederland die specifiek gericht is op liefhebbers van boeken en films binnen het young adultgenre. We focussen op boeken die in het Nederlands verschenen zijn. Als redacteur en recensent bij young-adults.nl krijg je begeleiding bij het schrijven (en publiceren) van een recensie en krijg je de mogelijkheid jezelf te ontwikkelen.

Laat je horen

Is je interesse gewekt? Stuur voor 2 maart 2024 een proefrecensie van jouw favoriete young adultboek naar info@young-adults.nl o.v.v. ‘Proefrecensie boekrecensent’. Vermeld hierin kort wie je bent, waarom je voor ons wilt schrijven en of je ook filmpjes zou willen maken voor het TikTok-kanaal van Young Adults.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Liana Eelen

Liana Eelen

Liana Eelen zweeft al 22 jaar rond op deze aardbol en komt uit een klein dorpje in België. Ze studeerde Toegepaste Economische Wetenschappen: Economisch Beleid en werkt intussen bij de overheid. In haar vrije tijd houdt ze ervan om boeken – voornamelijk young adults – te verslinden. Ze vond haar liefde voor boeken na het lezen van Een weeffout in onze sterren. Haar passie voor boeken deelt ze graag online en offline.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.