Logo-youngadults-site

Deze evenementen vinden plaats in maart 2023

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Ook in maart vinden er weer enkele fijne evenementen plaats, zowel in Vlaanderen als in Nederland.

11 maart – Meet & Greet met Carlie van Tongeren – Boekhandel Broekhuis

In Twente (in Boekhandel Broekhuis) kan je komend weekend Carlie van Tongeren ontmoeten en kan je haar nieuwste boek door haar laten signeren!

11-19 maart – Boekenweek

Vanaf morgen begint ook de Boekenweek! Bij aankoop van minstens €15 aan boeken krijg je het boekenweekgeschenk van Lize Spit De eerlijke vinder er gratis bij. De boekenweek draait dit jaar rond het thema ‘Ik ben alles’. Doorheen het land vinden er ook heel wat evenementen en signeersessies plaats.

18 maart – Young Adult fantasy boekenmarkt – Kortrijk

In Raadskelder Historisch Stadheis in Kortrijk kan je op 18 maart terecht voor een heuse boekenmarkt voor fans van fantasyboeken. De dag wordt georganiseerd in samenwerking met Memento. Ook auteurs Petra Doom en Bart Vanhee zijn van de partij. Daarnaast kan je ook booksleeves scoren bij Midnight Blue Crafts en bookmarks bij Ohsrslybookmarks.

29 maart – Booktok event – Van der Velde Boeken Sneek

Op woensdag 29 maart start om 19u30 het Booktok event in Van der Velde Boeken in Sneek. Booktokker Paula van @bookbreaknl zal er komen vertellen over Booktok én zal je ook heel wat boekentips geven. Daarnaast kan je mooie prijzen winnen. Als je er graag bij bent, vergeet dan niet om een mailtje te sturen naar sneek@vanderveldeboeken.nl of stuur een DM naar @yavanderveldeboekensneek op Instagram.

Staat er een boekevenement niet bij of organiseer je in de komende maanden een evenement dat zeker niet mag ontbreken in dit overzicht? Mail het naar liana@young-adults.nl!

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Liana Eelen

Liana Eelen

Liana Eelen zweeft al 22 jaar rond op deze aardbol en komt uit een klein dorpje in België. Ze studeerde Toegepaste Economische Wetenschappen: Economisch Beleid en werkt intussen bij de overheid. In haar vrije tijd houdt ze ervan om boeken – voornamelijk young adults – te verslinden. Ze vond haar liefde voor boeken na het lezen van Een weeffout in onze sterren. Haar passie voor boeken deelt ze graag online en offline.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.