Logo-youngadults-site

Deze boekevenementen vinden plaats in november 2022

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Ga je graag naar boekevenementen? Hier vind je een lijstje van evenementen die komende maand plaatsvinden in België en Nederland.

3 november – Neal Shusterman & Tom de Cock – Boekhandel Stad Leest Antwerpen

November staat in het teken van boeken in Antwerpen. Zo ook in boekhandel Stad Leest. Daar gaan onder andere Neal Shusterman en Tom de Cock met elkaar in gesprek. Voor €5 kan je erbij zijn. Hier kan je een ticket aanschaffen.

4 november – Boektopia

In Kortrijk vindt deze week Boektopia plaats. Het volledige programma vind je hier. Op vrijdag staan er heel wat Young Adult auteurs op het programma. Zo komen heel wat auteurs signeren aan de stand van Clavis zoals Jacodine van de Velde, Chinouk Thijssen, Jade Van der Stockt en Denise Marinus. Ook Meg Rosoff en Neal Shusterman komen er vertellen over hun boeken. Ook jeugdthriller-auteurs Cis Meijer en Margje Woodrow komen er signeren.

In de voormiddag is Neal Shusterman ook te gast in de Standaard Boekhandel in Leuven.

5 november – Bookstagram & BookTok event – Standaard Boekhandel Bornem

Op 5 november kan je in Bornem terecht om nieuwe boeken aan te schaffen, je boeken te laten signeren door Emmelie Arents, de sprayed edges van @nieke.books bekijken. Daarnaast kan je ook leuke bookish goodies aanschaffen bij Gwenscreativecorner en Ohrsrslybookmarks. Het evenement vindt plaats van 14 tot 18u en is volledig gratis. Hier vind je meer info.

5 november – BookTok event 3 – Standaard Boekhandel Geraardsbergen

Op diezelfde dag kan je ook in Geraardsbergen terecht voor het derde BookTok event. Auteurs Lauren Dedroog en Rima Orie zullen er hun boeken signeren, je vindt er een geweldige selectie boeken, booksleeves en bookish goodies. Daarnaast kan je ook meeedoen met de costume content waarmee je een boek kan winnen! Hou zeker hun Instagrampagina in de gaten.

5 november – Bezoek Neal Shusterman – Van der Velde in de Broeren in Zwolle

Neal Shusterman komt ook naar Nederland. Op 5 november is hij in Zwolle te gast tussen 14 en 16u waar hij wordt geïnterviewd door uitgeverij Blossom Books. Je kan er je boek laten signeren en hem zelf vragen stellen. Meer info vind je hier.

6 november – Bezoek Neal Shusterman – Boekhandel Van Piere – Eindhoven

Een dadg later is hij ook te gast in Eindhoven tussen 16 en 18u. Daar wordt hij geïnterviewd door Tom ten Hove. Het evenement is gratis, maar reserveer wel even je plaats via deze link. Hier vind je nog wat meer info terug over het evenement.

6 november – Feest van het Engelstalige boek – Standaard Boekhandel Aalst

Op 6 november vindt het Feest van het Engelstalige boek plaats. BookTokker @theboywhoreadsbooks zal daarbij ook aanwezig zijn! Het evenement start om 14u. Hou zeker de social media pagina’s van de boekhandel in de gaten. Ook Emmelie Arents zal er aanwezig zijn om te signeren.

11 november – Young Adult event – Van der Velde Boeken Drachten

Op 11 november komt Carlie van Tongeren vertellen over haar boeken. Verder kan je er toffe prijzen winnen en krijg je een verrassing bij de aanschaf van een boek. Het evenement is volledig gratis, maar jezelf aanmelden is wel noodzakelijk! Alle info vindje terug op hun Instagrampagina.

12 november – Booktokfest – Bibliotheek Midden Brabant

Zaterdag 12 november om 12u vindt in Bibliotheek Midden Brabant het Booktokfest plaats. Je ontmoet er BookTokkers Daansbooks en Mireilleisreading, auteurs Chinouk Thijssen, Rima Orie, Margje Woodrow en Lynette Noni (online). Je kan ook op de foto gaan aan de Heartstopper selfie wall of met je favoriete boekpersonage voor de green screen. Daarnaast kan je uiteraard ook leuke goodies scoren bij VandeMaker.store, BeyondStories en Magic&Books en boeken bij Gianotten Mutsaers boeken. Toegang tot het evenement kost vijf euro en is hier te koop.

Naar welke boekevenementen ga jij?

Staat er een boekevenement niet bij? Mail het naar liana@young-adults.nl!

Dit artikel is niet gesponsord.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Liana Eelen

Liana Eelen

Liana Eelen zweeft al 22 jaar rond op deze aardbol en komt uit een klein dorpje in België. Ze studeerde Toegepaste Economische Wetenschappen: Economisch Beleid en werkt intussen bij de overheid. In haar vrije tijd houdt ze ervan om boeken – voornamelijk young adults – te verslinden. Ze vond haar liefde voor boeken na het lezen van Een weeffout in onze sterren. Haar passie voor boeken deelt ze graag online en offline.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.