Logo-youngadults-site

Jennifer Lynn Barnes kondigt nieuwe Hawthorne-boeken aan

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Wie dacht dat we afscheid moesten nemen van de Hawthorne-broers heeft geluk: Jennifer Lynn Barnes kondigt namelijk een nieuwe trilogie aan. Onlangs verscheen nog De laatste zet, het slotdeel van de initiële trilogie, maar daar blijft het dus niet bij! Het nieuws werd bekendgemaakt via de website Cosmopolitan.

Het Hawthorne mysterie

De Hawthorne-serie is een driedelige serie die gaat over Avery die plots te horen krijgt dat ze recht heeft op een erfenis van filantroop Tobias Hawthorne. Er is wel één voorwaarde: ze moet een jaar doorbrengen in het Hawthorne-huis, inclusief de zojuist onterfde familie, waaronder zijn vier knappe kleinzoons. De boeken zitten vol raadsels en puzzels. De serie viel erg in de smaak bij de boekenliefhebbers en werd een New York Times Bestseller.

De nieuwe serie

Het eerstvolgende boek The Brothers Hawthorne is een standalone waarin we Jameson en Grayson beter leren kennen. Later volgen er nog twee boeken. The Brothers Hawthorne verschijnt (in het Engels) op 29 augustus 2023. De fans zullen dus nog even geduld moeten hebben. Voor de Engelse editie verschijnt er zowel een normale editie als een Barnes & Nobles special edition. Blossom Books heeft al laten weten dat ze zullen proberen om ook deze nieuwe trilogie te vertalen. Daarnaast worden er naast deze nieuwe trilogie ook nog extra delen in de Hawthorne-serie verwacht.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Liana Eelen

Liana Eelen

Liana Eelen zweeft al 22 jaar rond op deze aardbol en komt uit een klein dorpje in België. Ze studeerde Toegepaste Economische Wetenschappen: Economisch Beleid en werkt intussen bij de overheid. In haar vrije tijd houdt ze ervan om boeken – voornamelijk young adults – te verslinden. Ze vond haar liefde voor boeken na het lezen van Een weeffout in onze sterren. Haar passie voor boeken deelt ze graag online en offline.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.