Logo-youngadults-site

Boekenbox So Many Pages: Licht en duisternis

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Deze maand was het mijn beurt om de boekenbox van So Many Pages te ontvangen. Na zo lang overal boekenboxen te hebben zien langskomen, maar ze nooit zelf gekocht te hebben, was ik erg enthousiast om er nu toch nog eentje te krijgen. Wil je weten wat er in de box zat? Lees dan snel verder.

De goodies

Deze maand was het thema van de box Licht en duisternis. De goodies en het boek sloten hier allemaal bij aan.  Wil je mijn unboxing zien? Bekijk deze dan op ons Instagram- of TikTok-account!

@youngadultsnl

Deze maand ontving recensent Louise de So Many Pages boekenbox. Kijk mee naar wat er deze keer in zat 🙂 @youngadultsnl en @So Many Pages werken samen en hier hebben onze lezers natuurlijk voordeel bij! Als jij bij het afrekenen (in de winkelwagen) de coupon-code – youngadults – ingeeft, dan krijg je gratis verzending ter waarde van €5 op de eerste bestelling van een boekenbox. Echter, deze code is GEEN korting op de box zelf, alleen op de verzending. #booktok #somanypages #boekenbox #bookbox #unboxing #youngadult #youngadults #youngadultsnl

♬ Dreamy Vibes – Ocean Bay Jazz

Als eerste zat er een auteursbrief bij. De auteur vertelt hierin iets persoonlijks over haar en het boek. Daarnaast zat er ook een artprint, gemaakt door Blue Illusion Art in. Deze vind ik erg mooi. Ik ben nog niet aan het boek begonnen, maar ik denk dat het leuk is om eraan te beginnen met een idee van hoe de personages eruit zien. Een ander item is een mooie gouden ganzenveer pen. De kwaliteit hiervan is helaas niet om over naar huis te schrijven. Nadat deze een week op mijn kamer heeft gelegen ziet het goud er niet heel goed meer uit en als ik de veer aanraak geeft het ook af. Er zitten ook twee boekenleggers in de box. Ze zijn hetzelfde, maar de ene is in het zwart en de andere in het wit. Ze zijn net iets te groot voor mijn smaak, maar de kwaliteit ervan lijkt goed.

Verder zit er nog een notitieblokje in met de tekst ‘I’d rather be reading’. Een notitieboekje is natuurlijk altijd handig. Als laatste zat er ook nog een thee-ei en een pakje thee in. De thee die ik had was Enchanted by Love en het is lychee green tea. Ik ben erg benieuwd naar de thee en ik denk dat ik dit het leukste uit de box vind.

Inhoud boekenbox

Het boek

Het gesigneerde boek dat in deze box zat was Sterrenjager van Jen Minkman.

Berry Taylor woont met haar broer Ozan en opa Terrence op het eiland Jersey. Berry en Ozan schrijven een bekend blog over allerlei bovennatuurlijke verschijnselen. Als ze op een dag vreemde lichten boven een graancirkel waarnemen en hun opa tegelijkertijd door een ongeluk in het ziekenhuis belandt, komt hun leven in een stroomversnelling terecht. Berry en haar tweelingbroer blijken deel uit te maken van een familie die al eeuwenlang een belangrijk geheim bewaart, en de tijd is aangebroken dat geheim te onthullen. Samen met de mysterieuze Roth gaan ze op weg. Hun tocht voert hen door heel Europa, langs Latijnse raadsels, Tempeliers, oeroude kastelen en verborgen cryptes. En dit keer zijn ze niet alleen op zoek naar spannende verhalen of verborgen schatten. Dit keer gaat het om een strijd tussen licht en duisternis; om de toekomst van de mensheid.

Conclusie

Om eerlijk te zijn had ik wel iets meer verwacht van de box. Ik denk dat de goodies net iets veel voor de hand liggen. De thee en de print vind ik leuk, maar de boekenleggers en het notitieboekje vind ik wat saai. Ik denk dat de vormgeving daarvan beter zou kunnen, zeker aangezien de print wel heel mooi is. De veer is in principe leuk, maar de kwaliteit is wat minder, wat het hele item onbruikbaar maakt. Wat ik leuk zou vinden om ook in de box te zien, zou iets van een button zijn. Dan kan ik een deel van het boek overal met me meenemen.

Kortingscode

Wil jij ook je eigen boekenbox van So Many Pages aanschaffen? Bestellen is heel makkelijk! Via hun website kan je jezelf inschrijven en zo elke maand een box ontvangen met leuke goodies, ook kan je dit abonnement elk moment heel makkelijk opzeggen! Young adults en So Many Pages werken samen en hier hebben onze lezers natuurlijk voordeel bij! Als jij bij het afrekenen (in de winkelwagen) de coupon-code – youngadults – ingeeft, dan krijg je gratis verzending ter waarde van €5 op de eerste bestelling van een boekenbox. Echter, deze code is GEEN korting op de box zelf, alleen op de verzending.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Louise Rademaker

Louise Rademaker

Louise Rademaker (26) leest en schrijft al zo lang ze zich kan herinneren. Ze heeft een master in schrijven en houdt van koffie, poëzie, YA, films, series en gamen.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.