Logo-youngadults-site

Lotte van den Noort auteurscolumnist bij Young Adults

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Wij hebben onwijs leuk nieuws! Auteur Lotte van den Noort, bekend van het reeds gepubliceerde verhaal over de Titanic, zal ons elke maand verblijden met een interessante column over haar schrijverscarrière en haar belevenissen in de boekenwereld.

In april verscheen Unsinkable – het debuut van Lotte van den Noort bij uitgeverij Hamley Books. Binnen no time was de eerste druk uitverkocht en kwam er al een tweede druk aan. Unsinkable, zoals haar debuut luidt, gaat over de Titanic, maar dan net even anders. In het najaar verschijnt haar tweede verhaal Unwritable, tevens bij Hamley Books.

Elke eerste dinsdag van de maand kun je Lottes belevenissen in de boekenwereld lezen. De aftrap zal dinsdag 4 mei zijn, waarin Lotte zichzelf introduceert en het een en ander vertelt over de totstandkoming van haar boeken. Wist je dat ze al voor Hamley Books haar verhalen zelf publiceerde?

Houd onze site dus goed in de gaten! En volg Lotte via Young Adults, dan zie je meteen wanneer zij een nieuwe column online heeft gezet. Je kunt Lotte volgen door een profiel aan te maken op Young Adults en haar een vriendschapsverzoek te sturen. Zie hieronder haar profiel.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Natasja Storm

Natasja Storm

Natasja heeft een tijdje onder de radar geleefd, maar met het vernieuwde Young Adults is zij weer 'back in business'. Ze heeft veel ideeën om het platform weer op de kaart te zetten en is bezig met het uitbreiden van functionaliteiten voor de website en community! Ze zet momenteel de laatste puntjes op de i van een bovennatuurlijke young adult/new adult en werkt aan een literaire roman. Het idee voor een kinderboekenserie werkt zij tussendoor uit. Naast schrijven zijn snowboarden, marketing en ondernemen haar passies.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.