Geplaatst op Geef een reactie

Lotte van den Noort auteurscolumnist bij Young Adults

Lotte van den Noort

Wij hebben onwijs leuk nieuws! Auteur Lotte van den Noort, bekend van het reeds gepubliceerde verhaal over de Titanic, zal ons elke maand verblijden met een interessante column over haar schrijverscarrière en haar belevenissen in de boekenwereld.

In april verscheen Unsinkable – het debuut van Lotte van den Noort bij uitgeverij Hamley Books. Binnen no time was de eerste druk uitverkocht en kwam er al een tweede druk aan. Unsinkable, zoals haar debuut luidt, gaat over de Titanic, maar dan net even anders. In het najaar verschijnt haar tweede verhaal Unwritable, tevens bij Hamley Books.

Elke eerste dinsdag van de maand kun je Lottes belevenissen in de boekenwereld lezen. De aftrap zal dinsdag 4 mei zijn, waarin Lotte zichzelf introduceert en het een en ander vertelt over de totstandkoming van haar boeken. Wist je dat ze al voor Hamley Books haar verhalen zelf publiceerde?

Houd onze site dus goed in de gaten! En volg Lotte via Young Adults, dan zie je meteen wanneer zij een nieuwe column online heeft gezet. Je kunt Lotte volgen door een profiel aan te maken op Young Adults en haar een vriendschapsverzoek te sturen. Zie hieronder haar profiel.

Geef een reactie