Logo-youngadults-site

Disney+ lanceert Star: een aanbod voor volwassenen

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Disney+ heeft vandaag Star gelanceerd: een aanbod voor volwassenen en young adults. Het Star-aanbod is gevuld met series en films, waaronder ook enkele boekverfilmingen. Daarmee gaat het de strijd aan met concurrent Netflix. We lichten enkele nieuwe titels uit.

The hate u give

Filmposter van The Hate U Give

wee verschillende werelden: de arme, voornamelijk Afro-Amerikaanse wijk waar ze woont en de rijke, grotendeels blanke privéschool waar ze naartoe gaat. De precaire balans wordt verstoord wanneer Starr getuige is van de dodelijke schietpartij van haar jeugdvriend Khalil door een politieagent. Onder druk van de gehele gemeenschap zal ze zichzelf moeten laten horen en moeten opkomen voor wat juist is. The Hate U Give is gebaseerd op de veelgeprezen New York Times-bestseller van Angie Thomas, uitgegeven door uitgeverij Moon.

Love, Simon

Love, Simon [DVD] [2018] - Best Buy


Iedereen verdient een geweldig liefdesverhaal. Maar voor de 17-jarige Simon Spier is het een beetje ingewikkelder. Hij staat op het punt om zijn familie en vrienden te vertellen dat hij homoseksueel is. Wanneer een email die hij naar jongen gestuurd heeft (die hij nooit ontmoet heeft) in de verkeerde handen valt komt hij in een moeilijke situatie terecht als hij gechanteerd wordt door de klasgenoot. Dit boek werd vertaald door Blossom Books.

Love, Victor

Love, Victor | Serie | MijnSerie

Victor is een nieuwe student aan de Creekwood High School op zijn eigen reis van zelfontdekking, thuis uitdagingen, wennen aan een nieuwe stad en worstelen met zijn seksuele geaardheid. Het eerste seizoen van de serie staat sinds vandaag op Netflix. Het is het vervolg op de succesvolle film Love, Simon.

The book thief

Movie Review: “The Book Thief” – The Paw Print

Geen young adult, maar ook gebaseerd op een boek: The book thief. In Duitsland in het jaar 1938 wordt Liesel Meminger (Sophie Nélisse) door haar moeder afgezet bij haar adoptieouders Hans en Rosa Hubermann omdat haar moeder die communistisch is, het land ontvlucht. Liesel blijkt analfabeet te zijn en haar adoptievader leert haar lezen. Ze sluit vriendschap met de buurjongen Rudy Steiner en beiden sluiten zich aan bij de Hitlerjugend. Nadat een groot aantal boeken zijn verbrand, kan ze een boek bemachtigen dat het vuur overleefd heeft en neemt het mee naar huis. Na de Kristallnacht in november duikt de Joodse jongen Max Vanderburg onder in het huis van de Hubermans. Terwijl de situatie rondom hen steeds slechter wordt, vluchten Max en Liesel samen weg in de verbeelding die de boeken hun bezorgen.

Verder kan je vanaf vandaag ook kijken naar The Maze Runner, Die Hard, How I met your mother, Family Guy, Red Sparrow en vele anderen.

Alle films en series zijn vanaf vandaag te bekijken op Disney+. Je betaalt vanaf deze maand €8,99 per maand.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Liana Eelen

Liana Eelen

Liana Eelen zweeft al 22 jaar rond op deze aardbol en komt uit een klein dorpje in België. Ze studeerde Toegepaste Economische Wetenschappen: Economisch Beleid en werkt intussen bij de overheid. In haar vrije tijd houdt ze ervan om boeken – voornamelijk young adults – te verslinden. Ze vond haar liefde voor boeken na het lezen van Een weeffout in onze sterren. Haar passie voor boeken deelt ze graag online en offline.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.