Logo-youngadults-site

Win 1x Versplinterd verlangen van Emma Zegers

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Volgens redactielid Rowen is Versplinterd verlangen een goed boek en een aanrader voor iedereen die van New Adult-romantiek houdt. Dutch Venture Publishing vond dat natuurlijk superleuk om te horen, vandaar dat wij ook een exemplaar mogen weggeven aan een New Adult-lezer.

Wat moet je doen?
– Volg ons op Instagram
– Like de post van de winactie op onze Instagram
– En laat hieronder een reactie achter dat je beide gedaan hebt

Over Versplinterd Verlangen

Als Linde de zanger van haar favoriete band bijna aanrijdt, beseft ze nog niet wat voor impact dit op haar leven zal hebben. Ze geeft knappe rockster Sverre alleen een lift en daarna gaan ze allebei verder met hun eigen leven. Denkt ze. Alles verandert als ze na zijn concert samen op een hotelkamer belanden. Plotseling begint Linde de scheurtjes in haar eigen relatie op te merken. Haar vriend Finn denkt wel erg veel aan zichzelf en lijkt zich niet echt druk te maken over hoe zij zich voelt. Moet ze vechten voor iemand die dat niet voor haar doet of moet ze voor zichzelf kiezen? ‘Ik dacht dat ik gelukkig was met Finn. Dat ik een goede relatie had en dat Sverre en ik elkaar na die ene keer niet meer zouden zien. Ik had het mis. Zo ontzettend mis. Sverre laat me inzien dat Finn misschien niet de liefde van mijn leven is. Dat een relatie meer is dan alleen denken aan jezelf. En dat is precies het probleem. Want nu denk ik steeds vaker aan Sverre.’

Volgende week maken wij de winnaar bekend! Wie doet er mee?

Deze actie is afgelopen

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Natasja Storm

Natasja Storm

Natasja heeft een tijdje onder de radar geleefd, maar met het vernieuwde Young Adults is zij weer 'back in business'. Ze heeft veel ideeën om het platform weer op de kaart te zetten en is bezig met het uitbreiden van functionaliteiten voor de website en community! Ze zet momenteel de laatste puntjes op de i van een bovennatuurlijke young adult/new adult en werkt aan een literaire roman. Het idee voor een kinderboekenserie werkt zij tussendoor uit. Naast schrijven zijn snowboarden, marketing en ondernemen haar passies.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

7 gedachten over “Win 1x Versplinterd verlangen van Emma Zegers

  1. Beide gedaan! (Ohsrslybooks) ☺️

  2. Ik heb beide gedaan! Dit lijkt mij een erg leuk boek! @janitam0791

  3. Ik heb jullie zeer zeker gevolgd op instagram, jullie hebben een super website dat allereerst. Dit boek lijkt mij geweldig en past super goed in mijn collectie van toppers die ik al thuis heb. Ik zou het geweldig vinden als deze op mijn deurmat zou belanden.

  4. Beide gedaan (TurtleBookwurm 😉 )
    Lijkt mij een leuk verhaal!

  5. Ik heb beide gedaan! Lijkt me een fantastisch boek!

  6. Beide voldaan! Ik wil graag een beter beeld krijgen van het genre ‘New Adult’ dus lees deze graag (naast het feit dat het een prachtige kaft en interessant verhaal heeft).

  7. Lijkt mij een geweldig verhaal! Ik doe graag mee 😀

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.