Logo-youngadults-site

Stormgevaar

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

De veertienjarige Becca kan de gedachten van anderen lezen en dat blijkt uiterst gevaarlijk. Zo komt ze erachter dat haar stiefvader zijn zakenpartner heeft vermoord. Als hij Becca s gave ontdekt en zich realiseert dat ze zijn geheim kent, is ze haar leven niet meer zeker. Haar moeder zorgt ervoor dat Becca een andere identiteit krijgt en stuurt haar naar een onderduikadres op een afgelegen eiland. Daar aangekomen treft ze echter niemand thuis: de bewoonster blijkt net te zijn overleden. Van nu af aan is Becca op zichzelf aangewezen, want ook haar moeder kan ze niet meer bereiken. Ze probeert aansluiting te vinden bij de eilandbewoners, maar dat valt niet mee door haar bijzondere gave leert ze ongewild veel meer over hen dan goed voor haar is. Toch ontmoet ze een paar mensen die ze kan vertrouwen. Maar als een van hen, Derric, een mysterieus ongeluk krijgt in het bos en zwaargewond raakt, is alle aandacht opeens op Becca gericht en vreest ze ervoor dat haar ware identiteit bekend zal worden, met alle gevolgen van dien… #Fluistereiland

bol.com

 

Titel: Stormgevaar
Auteur: Elizabeth George
ISBN: 9789400505742

 

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

1 gedachte over “Stormgevaar

  1. ik heb dit boek net gekocht. ben er superblij mee. 😆

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.