Logo-youngadults-site

Het middernachtspaleis

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

Als liefhebber van de boeken van Carlos Ruiz Zafón heb ik met veel plezier dit tweede Young Adult boek uit een reeks van drie delen met plezier en waardering gelezen. Het verhaal speelt in het Britse Calcutta in 1932. Door is een kindertehuis waar een aantal jaargenoten een geheim Chowbar Genootschap opgericht hebben dat op de avond van hun zestiende verjaardag zal stoppen omdat ze het tehuis dan moeten verlaten. Net voor hun afscheidsfeest duikt de bijna zestienjarige Sheere op die op een van de groepsleden Ben een grote indruk maakt. Wat het genootschap niet weet is dat haar komst is de voorbode van een aantal dramatische en beangstigende gebeurtenissen die om alle leden van de Chowbar Genootschap van grote invloed gaat worden.
Het verhaal is spannend, goed geschreven en onderhoudend en bevestigt het schrijverschap van Carlos Ruiz Zafón.
Ook dit tweede boek uit deze reeks heeft als label Young Adult, maar door het boek als Young Adult boek te betitelen, zullen een aantal volwassen lezers het boek niet gaan lezen; terwijl er juist ook veel volwassenen zullen zijn die ‘Het Middernachtspaleis’ weten te gaan waarderen. En nu afwachten op het derde en laatste deel uit deze reeks: ‘Septemberlichten’ dat in het voorjaar van 2012 verschijnt.

bol.com

 

Titel: Het middernachtspaleis
Auteur: Carlos Ruiz Zafon
ISBN: 9789056725273

 

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.