YA Book Bash

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
book bash

YA Book Bash is dit jaar het winterevenement van Storm Publishers. Tijdens dit feestje maken we de winnaar(s) van de YA- en NA-schrijfwedstrijd die in 2015 werd georganiseerd bekend. Daarnaast is er een dj die de hele avond leuke muziek draait waarop boekenliefhebbers samen uit hun dak kunnen gaan.
Maar dat niet alleen! Je krijgt een welkomstdrankje en een leuk winters presentje. Wil je even een break van het dansen? Er is ook de gelegenheid om samen met je vrienden een magisch fotomoment vast te leggen. Zo houd je ook een mooie herinnering over om terug te kijken op een geweldig feestje!
Wat krijg je allemaal?
– een spetterend feestje voor boekenliefhebbers;
– een uniek winterpresentje;
– een welkomstdrankje;
– een unieke Winter Wonderlandfoto van jezelf of met vrienden (verschijnt op Facebook). Wanneer: Vrijdag 15 januari Waar: ’t Blok, IJsermanpad 1, 2911 PH Nieuwerkerk aan den IJssel Hoe laat: 19:00 – 01:00 uur (Inloop tot 19:45)

Koop nu snel je ticket: http://www.youngadultshop.com/shop/tickets/ticket-ya-book-bash-winter-storm/

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Eline van den Berg

Eline van den Berg

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Heb je het al gehoord? De Ash Princess-serie van Laura Sebastian wordt toch nog afgemaakt in het Nederlands! Wil jij een exemplaar kopen plus originele boekenlegger en artwork-kaart? Klik op onderstaande knop.

Of bestel hem bij je favoriete boekhandel!

Volg ons

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een antwoord

Join us

Get your account today