Logo-youngadults-site

Trailer The Huntsman Winter’s War

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

TheronYay! De trailer van The Huntsman Winter’s War is er. En natuurlijk moeten wij die wel met jullie delen, dus bekijk hem snel! 

Over de film:

Lang voordat de Evil Queen Ravenna is verslagen door Snow White’s blade, keek ze in stilte toe hoe haar zuster Freya leed aan hart verscheurend verraad en vluchtte van het koninkrijk. Met het vermogen van Freya om elke vijand te bevriezen, heeft de jonge ijskoningin tientallen jaren doorgebracht in een afgelegen winterse paleis waar ze een dodelijk legioen van Huntsman trainde. Ook Huntsman Eric en warrior Sara zijn door haar getraind. Twee gewaardeerde warriors die haar enige bevel hebben overtreed, namelijk het verharden van je hart tegen liefde.

Wanneer Freya hoort over de dood van haar zus, roept ze haar overige soldaten op om de magische spiegel thuis te brengen. Freya komt er al snel erachter dat Ravenna weer tot leven kan worden gewekt vanuit de gouden diepten van de magische spiegel, waardoor het land wordt bedreigd door tweemaal de donkerste krachten die iedereen ooit heeft gekend. Hun leger is onverslaanbaar, tenzij de verbannen jagers elkaar terug kunnen vinden.

Wat vind je van de trailer? Benieuwd naar de rest van de film? Wij in ieder geval wel 🙂

 

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Eline van den Berg

Eline van den Berg

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.