Logo-youngadults-site

De boekenkast van … Richelle

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

RichelleEen jaar lang verschenen er geen nieuwe boekenkasten meer op young-adults.nl, maar daar willen wij verandering in brengen. Daarom beginnen wij deze week met een nieuwe boekenplank, namelijk de boekenplank van Richelle! Richelle leest het liefst series, omdat ze dan langer over dezelfde wereld kan lezen. Ben je benieuwd welke series ze allemaal leest? Lees hieronder haar interview om erachter te komen.

Welk genre lees jij het allerliefst?

Ik lees het allerliefste Young Adult-boeken, hier kan ik namelijk het meest in wegkruipen en ik vind het gewoon heel fijn lezen.

Welk boek wil jij nog heel graag lezen?

Ik wil nu als eerst de Talon-serie van Julie Kagawa lezen, ik had namelijk een gratis boekje met het eerste hoofdstuk van Pupil meegenomen uit een boekwinkel en deze heb ik in de trein gelezen. Het sprak mij meteen aan en ik ben er nu erg nieuwsgierig naar geworden.

Lees jij liever een serie of een boek dat op zichzelf staat?

Ik lees het liefst een serie, omdat ik dan langer over dezelfde wereld kan lezen. Dit vind ik altijd heel leuk. Het liefst heb ik een serie zo lang mogelijk, zoals The mortal instruments, Harry potter en Percy jackson.

Richelle

 

Als jij zelf een boek mocht schrijven, waar zou dat dan over gaan?

Ik ben wel eens begonnen met het schrijven van een verhaal, maar kwam nooit echt verder omdat dat mij niet lukte. In mijn hoofd heb ik vaak wel een heel globaal verhaal in gedachte, dit gaat meestal over een doodnormaal meisje dat in een magische wereld belandt met haar nieuwe vrienden. Hier beleven zij dan een spannend avontuur en ontdekken waarom juist zij daar belanden.

Wat is je favoriete boek?

Ik heb niet specifiek een favoriet boek, ik heb een heleboel favoriete series. Zo vind ik The mortal instruments, Percy jackson, The maze runner, Harry potter en The selectie leuke series.

Welk boek heb jij het vaakst herlezen?

Ik heb eigenlijk nog nooit een boek herlezen. Dit komt omdat ik nog heel veel nieuwe boeken wil lezen, mijn TBR-list is namelijk heel erg lang. Maar als ik een boek zou herlezen zou ik de boeken kiezen die ik bij nummer vijf heb benoemd, deze boeken vond ik namelijk erg leuk.

Wil jij ook je boekenkast laten zien? Lees hier verder.

 

 

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Eline van den Berg

Eline van den Berg

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.