Logo-youngadults-site

Vier magische Harry Potter-kettingen

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Ended soon

Altijd al eens een “Time-Turner” willen hebben zoals degene die Hermelien en Harry gebruiken in Harry Potter and the Prisoner of Azkaban? Of de “Deadly Hallows” ketting van Xeno Lovegood? Voor de echte Harry Potter fans – en natuurlijk de fans van prachtige kettingen – zijn die uiteraard verkrijgbaar. Ze hoeven niet eens heel duur te zijn! Ik heb de vier mooiste Harry Potterkettingen voor jullie opgezocht. Ze zijn allemaal te koop voor een vriendelijk prijsje op Etsy.nl.

AdmissionLetter HP Etsy

Hogwarts Admission Letter / Zweinstein Toelatingsbrief
Zit jij nog steeds te wachten op die ene toelatingsbrief voor Zweinstein? De brief waar alles mee begon in Harry Potter and the Philosopher’s Stone? Koop hem gewoon en hang hem om je nek! Je kunt zelf een uiltje uitkiezen, het envelopje kan open en er zit een echte brief in. Schattiger vind je hem niet.

Deze ketting is te koop voor €11,50,-. Dit is zonder verzendkosten. Je kunt hem hier kopen! (Klik!)

TimeTurner HP Etsy

Time Turner / Tijdverdrijver
Deze “Time Turner” werd gebruikt in de film Harry Potter and the Prisoner of Azkaban om zo meerdere levens te kunnen redden, maar ook om meerdere lessen tegelijkertijd bij te kunnen wonen. Ik ben bang dat hij niet echt zal werken, maar wat ziet hij er geweldig uit! Het is een exacte kopie van de ketting in de film.

Deze ketting is te koop voor €9,91,-. Dat is zonder verzendkosten. Je kunt hem hier kopen! (Klik!)

GoldenSnitch HP Etsy

Golden Snitch / Gouden Snaai
“I Open at the Close”. Wie kijkt er nou voetbal als je kunt kijken naar Zwerkbal? Deze Golden Snitchketting kan open en geeft je de ruimte om er zelf een persoonlijke boodschap in te zetten. Een perfect cadeautje (voor jezelf)!

Deze ketting is te koop vanaf €17,96,-. Dat is zonder verzendkosten. De prijs kan oplopen omdat je nog wat keuzes kunt maken. Je kunt hem hier kopen! (Klik!)

DeadlyHallows HP Etsy

Deadly Hallows / Relieken van de Dood
Voor het eerst gezien bij Xeno Lovegood, de vader van Luna. Vervolgens kwamen onze helden het teken ineens overal tegen. Dit is het teken van de Relieken van de Dood: de Zegevlieg, de Steen van Wederkeer en de Mantel van Onzichtbaarheid. Een simpel ontwerp met een sterke boodschap. Een exacte kopie van Xeno’s ketting.

Deze ketting is te koop voor €7,18,-. Dit is zonder verzendkosten. Je kunt hem hier kopen! (Klik!)

Welke is jouw favoriet?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Caithlin

Caithlin

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

2 gedachten over “Vier magische Harry Potter-kettingen

  1. Deze zou moeten werken:
    [url]http://www.miniinthebox.com/nl/aesn-x-unisex-europa-en-de-verenigde-staten-zandloper-ketting_p1468173.html?pos=ultimately_buy_1[/url]
    🙂

  2. Echt super leuke cadeautjes (ook voor mijzelf 😉 ) alleen wel jammer dat de link voor de Time Turner / Tijdverdrijver niet werkt. Die had ik graag gekocht voor maar een 10tje.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.