Logo-youngadults-site

Game of Thrones update

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Ended soon

Season-4-Episode-5-First-of-His-Name-game-of-thrones-37070101-4256-2832-750x400De fans kunnen weinig anders doen dan zitten en wachten. En misschien de boeken nog een keer lezen. Er zijn al 9(!) hele korte teasers van het vijfde seizoen geweest, maar nu is er misschien iets groters op komst.
Watchers on the Wall, de fansite, heeft ontdekt dat er op het programma van HBO een 28 minuten durende special staat, genaamd A Day in the Life, op 8 februari.
Officieel is er niets bekend, maar de geruchten zijn behoorlijk hardnekkig. Vorig jaar werd rond deze tijd namelijk ook een special uitgezonden: Ice and Fire; A Foreshadowing. In die special werd de verhaallijn besproken en nieuwe personages geïntroduceerd. Men hoopt nu dat dit een zelfde soort uitzending zal zijn. Want voorlopig weten we alleen dat we in seizoen 5 meer zullen gaan zien van Dorne, dat vooral Arya een hoop mee zal maken en dat we helaas weinig tot niets zullen zien van Bran.
Nog even geduld dus, maar we houden jullie op de hoogte!

Hieronder nog even een aantal teasers.

Game of Thrones is de veelbesproken serie naar de boeken van George R.R. Martin.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Kim

Kim

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.