Logo-youngadults-site

Het langverwachte Tweede Boek der Dromen!

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
silber-2-9200000032074451

Ended soon

silber-2-9200000032074451Liv Silber wandelt nog steeds door de dromenwereld, en hoewel ze het probleem uit het vorige boek heeft opgelost, voelt ze zich nog niet helemaal veilig. Al snel blijkt dat dat gevoel klopt… Maar in de normale wereld heeft ze ook nog een groot probleem: de plaatselijke roddelblog kent geheimen van Liv die vrijwel niemand weet, en dan is er nog de oma van Grayson en Florence; een monster die het niet accepteerd dat haar zoon met Liv, Mia en hun moeder plus kindermeisje in huis heeft gehaald. Ze doet er alles aan om hen flink te beledigen en af te kraken, en dat kan Liv natuurlijk niet zomaar laten gebeuren.

Weg met Henry!
Net als in het eerste deel is Liv weer hilarisch. Haar dromen, haar gedachtes en haar opmerkingen, geweldig! Ook haar zusje, Mia is een karakter waar je alleen maar van kunt houden. Vooral als de twee een stunt uithalen waar ze nog lang de gevolgen van moeten aanvoelen. Een personage waar ik iets minder weg van ben is Henry. We zouden misschien blij moeten zijn dat dit eindelijk een verhaal is zonder driehoeksverhouding maar desondanks hoop ik stiekem dat die nog gaat komen. Ik heb gewoon niks met Henry, hij laat Liv niet toe in zijn leven en als het op de belangrijke punten aankomt verteld hij Liv dat het haar niks aangaat. Wat ziet ze in die jongen?

Onvoorspelbaar maar verwarrend
Het is niet alleen een leuk verhaal maar ook weer spannend, en ook lang niet voorspelbaar. In de dromenwereld word je steeds op het verkeerde been gezet en ik zag dan ook totaal niet aankomen wie uiteindelijk de slechterik bleek te zijn, en daar hou ik van.

Het enige wat ik wel jammer vind is dat dit boek meer vragen oproept dan het beantwoord. Er worden alleen maar nieuwe problemen gecrëeert waardoor mijn verwachtingen van het volgende deel echt heel hoog worden. En daar komt nog bij dat ik niet bekend sta om mijn geduld en nu moeten we nog zoooo lang wachten om te lezen hoe het afloopt! Niet fijn met al die vragen in mijn hoofd. Het Tweede Boek der Dromen krijgt van mij in ieder geval 4 sterren.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Jenny Buijs

Jenny Buijs

Gerelateerde artikelen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.