Logo-youngadults-site

Teaser trailer Insurgent

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

TrisInsurgentIn de korte trailer zien we hoe Tris er alles aan doet om haar moeder te redden, terwijl de wereld om hen heen zo’n beetje uit elkaar valt. Uiteraard is dit niet de realiteit maar een simulatie van één van haar grootste angsten.

De trailer is dan wel kort, maar zit wel goed in elkaar. En we kunnen ook direct onze heldin eens goed bekijken met haar nieuwe Pixie haarstijl. Het lijkt erop dat de filmers terug willen naar wat eigenlijk de bedoeling was van de boeken. Wat dacht je bijvoorbeeld van Tris’ haar? Dat had al kort moeten zijn in de eerste film, maar is dan nu eindelijk ook echt goed kort.

Jammer is wel dat Tris blond hoort te zijn, geen brunette met een paar lichte lokken. Echt heel veel voldoening geeft de teaser trailer mij nog niet, maar zoals we weten is dit maar een tipje van de sluier en mogen we ongetwijfeld nog veel meer verwachten. De film komt dan ook pas in maart 2015 uit. Wat vinden jullie van de trailer en Tris’ haar?
Insurgent is het tweede deel uit de Divergent-serie van Veronica Roth.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Kim

Kim

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

1 gedachte over “Teaser trailer Insurgent

  1. Kan niet wachten tot de film uit komt!! 😀

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.