Logo-youngadults-site

Wie heeft er zin in een sprookjesachtig bal?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Salla SnowwhiteVolgende week is het zover, dan komt Salla Simukka – auteur van de Snow White-trilogie – naar Nederland. Dat is reden te meer voor een geweldig feestje. Maar wat voor een! Clavis Books pakt uit met een sprookjesachtig thema, in de stijl van de boeken: rood, wit en zwart. Maar ook de aankleding is winters, romantisch en helemaal top! Er komt zelfs een make-up artist die sprookjesachtige bodypaint rond de ogen maakt. Er is een ‘er was eens…’ wensmuur en een dame die ter plekke een ansichtkaart voor je illustreert. Kortom: allemaal dingen die je niet wilt missen! En als klap op de vuurpijl signeert Salla Simukka uiteraard al jouw boeken!

Dit moet je weten

Wanneer: Woensdag 5 november 2014
Tijd: Start om 19.30 uur inloop vanaf 19.15 uur
Dresscode: Sprookjesachtig
Waar: Pand Noord Amsterdam Eregast: Salla Simukka

Aanmelden

Er zijn nog een beperkt aantal plaatsen beschikbaar dus als jij hier absoluut bij wilt zijn, meld je dan snel aan bij Patty, via patty@clavisbooks.com.

 rood als bloed wit-als-sneeuw-9789044821444   zwart-als-ebbenhout-9789044821451
Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Natasja Storm

Natasja Storm

Natasja heeft een tijdje onder de radar geleefd, maar met het vernieuwde Young Adults is zij weer 'back in business'. Ze heeft veel ideeën om het platform weer op de kaart te zetten en is bezig met het uitbreiden van functionaliteiten voor de website en community! Ze zet momenteel de laatste puntjes op de i van een bovennatuurlijke young adult/new adult en werkt aan een literaire roman. Het idee voor een kinderboekenserie werkt zij tussendoor uit. Naast schrijven zijn snowboarden, marketing en ondernemen haar passies.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.