Logo-youngadults-site

Goede kanten van de herfst

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

autumn-leaves-and-bookDe herfst begint officieel pas op 21 september, maar voor iedereen die even een blik uit het raam werpt is het duidelijk; de zomer is voorbij en de najaarsstormen razen door ons koude kikkerlandje.
In de afgelopen vakantie heb je ongetwijfeld een aantal (of heel veel) uurtjes doorgebracht met een boek. Op het strand, in de achtertuin, aan het zwembad of in het park, in de zon, met een glas koud drinken binnen handbereik. Klinkt perfect, niet waar?

Toch hoef je niet direct in een winterdip te schieten, want dat zonnetje heeft ons even doen vergeten hoe heerlijk een flinke storm kan zijn.

Uitwaaien en opwarmen
Als het regent en waait en de bladeren alle kanten op vliegen, dan is dat hét moment om eens een flinke wandeling te maken. Niets heerlijker dan die geweldige nieuwe winterjas aan en die zalige warme sokken weer uit de la te vissen. Om het nog beter te maken kun je een hond mee nemen (bij gebrek aan een eigen hond is de buurvrouw op de hoek vast heel blij als je voorstelt de hare mee te nemen). Succes en plezier gegarandeerd.
Maar zoals elke boekengek je kan vertellen bestaat er zelfs nog iets veel beters om te doen tijdens een hoos- of (brrr) sneeuwbui.
Trek die sloffen aan, zorg voor warme chocolademelk (thee voldoet ook) en terwijl buiten de wereld bijna weg wordt gespoeld lees jij heerlijk dat boek uit!

Alleen maar positieftumblr mjl4o5W9mT1s4anc7o1 500
Boek uit? Niet getreurd, er komen dit najaar weer heel veel nieuwe boeken uit die we absoluut moeten lezen. Welke? Dat zie je hier.
Uiteraard bestaan er ook nog andere activiteiten dan alleen maar lezen (ja, ja, dat verbaast mij soms ook).
In de zomer hebben bijna alle programma’s op televisie een pauze. En zelfs de herhalingen van GTST en The Dog Whisperer gaan na een tijdje vervelen. Zodra het najaar echter weer aanbreekt komen alle nieuwe series, afleveringen en films weer op de buis, zodat we weer voldoende afwisseling hebben.
En hoe heerlijk die warme temperaturen ook mogen zijn, alles wat je doet heeft te maken met het zwembad, ijs, de zee of het strand. Zodra het afkoelt is je bikini dan wel een minder aangenaam kledingstuk, maar je kunt ineens wel veel meer dingen doen zonder flauw te vallen van de hitte. Shoppen, hardlopen, wandelen, zelfs de bioscoop zijn allemaal weer uit te houden.
En last but not least vergeet de feestdagen niet! Sinterklaas, Kerst, Oud en Nieuw, stiekem kan ik me daar al het hele jaar al een beetje op verheugen.

En mocht dat dipje toch om de hoek komen kijken kun je altijd nog in winterslaap gaan 😉

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Kim

Kim

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

1 gedachte over “Goede kanten van de herfst

  1. Haha, mooi dit! En alles is zeker waar. Des te beter is het excuus om de hele avond in bad te gaan liggen met een boek. En oh ja. Met kóffie. Niks thee. =)

    PS: goed dat jullie de “verwacht” lijst hebben bijgewerkt; ziet er netjes uit! 😉 Ik zie dat deel 3 van De Alchemisten in januari uitkomt. Die ga ik fijn voor m’n verjaardag vragen, mehehe!

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.