Logo-youngadults-site

Nieuwe actrice voor The 5th wave

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

RingerWe moeten er nog tot januari 2016 op wachten, maar dat maakt het niet minder leuk om te zien hoe er steeds meer nieuwe namen worden toegevoegd aan de castinglijst van The 5th wave.
Ook Maika Monroe hoort nu officieel tot de club.
Ze zal Ringer gaan spelen. Haar rol in het eerste boek en dus ook in de film, is nog niet heel groot, maar volgens schrijver Rick Yancey gaat daar in het volgende deel verandering in komen. Waar we uiteraard ook zeer nieuwsgierig naar zijn.

Waar The 5th wave over gaat:

Soms denk ik dat ik de laatste mens op aarde ben. Dat betekent dat ik de enige mens in het universum ben. Dat is onzin, ik weet het. Ze kunnen niet iedereen gedood hebben nog niet.
De eerste golf: de wereld wordt gehuld in duisternis.
De tweede golf: als je geluk hebt weet je te ontsnappen.
De derde golf: als je pech hebt overleef je.
De vierde golf: er geldt nog maar één regel vertrouw niemand.
Nu de vijfde golf eraan komt, is Cassie voor hen op de vlucht, de wezens die er menselijk uitzien maar het niet zijn. Zij die het land doorkruisen om eenieder te vermoorden die ze tegenkomen. Cassie gelooft dat er maar één manier is om te overleven: door alleen te blijven. Maar dan ontmoet ze Evan Walker, de verleidelijke en mysterieuze vreemdeling die haar enige hoop is om haar vijfjarige broertje te helpen bevrijden. En haar enige hoop om zelf te overleven. Maar Cassie moet kiezen tussen vertrouwen en wanhoop, tussen verzet of overgave. Tussen leven… en dood. De vijfde golf, dat al maanden op de Amerikaanse bestsellerlijsten staat, is een meeslepend, aangrijpend en episch verhaal over verlies, ondenkbare dilemma’s en moed.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Kim

Kim

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.