Logo-youngadults-site

Eerste deel van nieuwe serie door Joss Stirling

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
storm en stone

storm en stoneRaven zit op een exclusieve kostschool, maar in tegenstelling tot de mensen in haar omgeving, heeft zij geen rijke ouders. De reden dat zij op die school zit is dat haar opa de conciërge is en een plekje voor haar heeft kunnen regelen. Zoals te verwachten is, zijn er altijd mensen die haar hierdoor te min vinden. Maar dat het zo uit de hand loopt, had Raven niet verwacht…

Redders in nood
Ieder verhaal heeft een held nodig. Gelukkig voor ons, heeft Joss Stirling besloten om haar lezers er zelfs twee te geven! Kieran, slim, stil en een tikje apart, en Joe, populair, sexy en ietwat arrogant. En hoe verschillend ze ook zijn, ik vind ze allebei superleuk. Maar wees niet bang, het is niet weer zo’n driehoeksverhouding wat al in zoveel boeken voorkomt. Wat dat betreft heeft Stirling het geweldig gedaan.

Spy kids
Hoewel ik de verhaallijn af en toe ietwat vergezocht vond en de achtergrond van Kieran en Joe me wat deed denken aan Spy Kids, vond ik het toch een vermakelijk boek. Doordat alles lang zo mysterieus blijft, kan je, hoe verder je in het boek komt, steeds moeilijker stoppen met lezen, totdat je uiteindelijk midden in de nacht nog aan het lezen bent terwijl je de dag erna gewoon moet werken…

Raven
Wat ik het leukste aan dit verhaal vond, was Raven. Ze is eigenwijs, sterk, slim en ze laat zich niet klein krijgen. Zelfs na wat haar wordt aangedaan door de mensen waarvan ze dacht dat het haar vrienden waren. Ik hoop dat we haar in de volgende delen nog terug gaan zien. Want ik ga er wel vanuit dat er meerdere delen gaan komen. In ieder geval eentje over Joe! 

Storm & Stone krijgt 4 sterren van mij. Een aanrader voor iedereen die van spanning, romantiek en mysterie houdt!

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Jenny Buijs

Jenny Buijs

Gerelateerde artikelen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.