Logo-youngadults-site

Nieuwe romantische boekverfilming: Love, Rosie

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

love-rosieRond 23 oktober komt er een nieuwe, romantische komedie in de bioscoop met niemand minder dan Lily Collins en Sam Claflin. De film is gebaseerd op de roman Where Rainbows End van Cecelia Ahern, de schrijfster van onder andere P.S. I Love You. Benieuwd naar de trailer en teasers? Kijk dan snel verder.

Rosie en Alex zijn al sinds hun vijfde beste vrienden, wat betekent dat ze niet de ware voor elkaar kunnen zijn, toch? Als het aankomt op liefde, het leven en het maken van de juiste beslissingen, zijn deze twee elkaars tegenpolen. Het leven drijft hen uit elkaar, maar naarmate ze ouder worden en zich op verschillende continenten bevinden, de band tussen de twee vrienden kan niet ongedaan worden; ondanks de ongewenste zwangerschappen, rampzalige affaires, huwelijk en scheiding. Zullen ze hun weg naar elkaar terugvinden of zal het te laat zijn?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Sanne

Sanne

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.